REFUGE DU BOIS DES NAUWES

Contactgegevens REFUGE DU BOIS DES NAUWES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REFUGE DU BOIS DES NAUWES: address, phone, fax, email, website, opening hours

REFUGE DU BOIS DES NAUWES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE INFANTE ISABELLE 29; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64557926 (+32-64557926) 64557926 (+32-64557926)

Fax (fax): +32 (71) 235-32-55 +32 (71) 235-32-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REFUGE DU BOIS DES NAUWES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REFUGE DU BOIS DES NAUWES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REFUGE DU BOIS DES NAUWES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REFUGE DU BOIS DES NAUWES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REFUGE DU BOIS DES NAUWES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REFUGE DU BOIS DES NAUWES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REFUGE DU BOIS DES NAUWES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REFUGE DU BOIS DES NAUWES
Products information REFUGE DU BOIS DES NAUWES

BTW identificatienummer (tax): BE05191284179
Ondernemingsnummer: 7683807373
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Pension: Bed & Breakfast.

Product categorie (product category): Pensions de famille

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REFUGE DU BOIS DES NAUWES
(Get full report from official database of BE for REFUGE DU BOIS DES NAUWES)

Aanvulling soorten activiteiten voor REFUGE DU BOIS DES NAUWES
Addition kinds of activities for REFUGE DU BOIS DES NAUWES

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij REFUGE DU BOIS DES NAUWES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REFUGE DU BOIS DES NAUWES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REFUGE DU BOIS DES NAUWES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REFUGE DU BOIS DES NAUWES. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

Zoek naar antwoorden van REFUGE DU BOIS DES NAUWES in sociale netwerken
Look for responds of REFUGE DU BOIS DES NAUWES in social networks

Lees alle opmerkingen voor REFUGE DU BOIS DES NAUWES. Laat een reactie achter voor REFUGE DU BOIS DES NAUWES. REFUGE DU BOIS DES NAUWES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REFUGE DU BOIS DES NAUWES. Leave a respond for REFUGE DU BOIS DES NAUWES. REFUGE DU BOIS DES NAUWES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REFUGE DU BOIS DES NAUWES op de google maps. Adres en contacten REFUGE DU BOIS DES NAUWES
Location of REFUGE DU BOIS DES NAUWES on the google maps. Address and contacts of REFUGE DU BOIS DES NAUWES

Andere gerelateerde bedrijven als come REFUGE DU BOIS DES NAUWES REFUGE DU BOIS DES NAUWES: HENDRIK HOLTAPPELS | MANEX COLLECTIONS | PYNOO | Tyco Healthcare Belgium SA | BUREAU COURTA G.R.

Other related companies as REFUGE DU BOIS DES NAUWES: HENDRIK HOLTAPPELS | MANEX COLLECTIONS | PYNOO | Tyco Healthcare Belgium SA | BUREAU COURTA G.R.

REFUGE DU BOIS DES NAUWES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REFUGE DU BOIS DES NAUWES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191284179. Het bedrijf REFUGE DU BOIS DES NAUWES bevindt zich op het adres: RUE INFANTE ISABELLE 29; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pensions de famille. Lijst met producten zijn Types de Pension: Bed & Breakfast..
De hoofdactiviteit van REFUGE DU BOIS DES NAUWES is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REFUGE DU BOIS DES NAUWES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REFUGE DU BOIS DES NAUWES, openstaande posities, locatie van REFUGE DU BOIS DES NAUWES op de kaart.

REFUGE DU BOIS DES NAUWES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is REFUGE DU BOIS DES NAUWES, company assigned to the tax number BE05191284179. The company REFUGE DU BOIS DES NAUWES is located at the address: RUE INFANTE ISABELLE 29; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pensions de famille. List of products are Types de Pension: Bed & Breakfast..
The main activity of REFUGE DU BOIS DES NAUWES is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REFUGE DU BOIS DES NAUWES is not available. You also can look at reviews of REFUGE DU BOIS DES NAUWES, open positions, location of REFUGE DU BOIS DES NAUWES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REFUGE DU BOIS DES NAUWES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REFUGE DU BOIS DES NAUWES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REFUGE DU BOIS DES NAUWES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REFUGE DU BOIS DES NAUWES, employees, financial statistics.