Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles
Private companiesPaper and Allied Products • Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles

Contactgegevens Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hêtres 2A; 4950; Weismes, België

Telefoon (phone): 080 67 98 93 (+32-080 67 98 93) 080 67 98 93 (+32-080 67 98 93)

Fax (fax): 080 67 98 19 (+32-080 67 98 19) 080 67 98 19 (+32-080 67 98 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles
Products information Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles

BTW identificatienummer (tax): BE02873168945
Ondernemingsnummer: 4741668701
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles
(Get full report from official database of BE for Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles
Addition kinds of activities for Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles

27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
32750204. Gips | Plaster of paris
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery

Werken bij Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles in sociale netwerken
Look for responds of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Laat een reactie achter voor Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Leave a respond for Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles. Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles op de google maps. Adres en contacten Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles
Location of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles on the google maps. Address and contacts of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles

Andere gerelateerde bedrijven als come Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: BOEKENFONDS MARNIX | OPEN VISION | TIERC? FRANCO BELGE | DE POST | Coolstar NV

Other related companies as Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles: BOEKENFONDS MARNIX | OPEN VISION | TIERC? FRANCO BELGE | DE POST | Coolstar NV

Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02873168945. Het bedrijf Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles bevindt zich op het adres: Rue des Hêtres 2A; 4950; Weismes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boarding schools. Producten gemaakt in Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, openstaande posities, locatie van Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles op de kaart.

Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, company assigned to the tax number BE02873168945. The company Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is located at the address: Rue des Hêtres 2A; 4950; Weismes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boarding schools. Products created in Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles were not found.
The main activity of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles is not available. You also can look at reviews of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, open positions, location of Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internat Global pour Jeunes Gens et Jeunes Filles, employees, financial statistics.