INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART

Contactgegevens INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Rixensart 9; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 653 70 43; 02 653 74 71 (+32-02 653 70 43; 02 653 74 71) 02 653 70 43; 02 653 74 71 (+32-02 653 70 43; 02 653 74 71)

Fax (fax): +32 (71) 558-77-64 +32 (71) 558-77-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART
Products information INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART

BTW identificatienummer (tax): BE05838104248
Ondernemingsnummer: 6707946777
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART
(Get full report from official database of BE for INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART
Addition kinds of activities for INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART

07529903. Vaccinatiediensten, dieren- en dierenspecialiteiten | Vaccinating services, pet and animal specialties
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
20770204. Haringolie | Herring oil
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
36740110. Zener diodes | Zener diodes
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling

Werken bij INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART in sociale netwerken
Look for responds of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. Laat een reactie achter voor INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. Leave a respond for INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART. INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART op de google maps. Adres en contacten INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART
Location of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART on the google maps. Address and contacts of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: CHRISTIANE | A.Z. VERANDAS KONTICH | Roos | JAN MAES | DANI?L CHARLIER

Other related companies as INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART: CHRISTIANE | A.Z. VERANDAS KONTICH | Roos | JAN MAES | DANI?L CHARLIER

INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05838104248. Het bedrijf INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART bevindt zich op het adres: Chaussée de Rixensart 9; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boarding schools. Producten gemaakt in INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, openstaande posities, locatie van INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART op de kaart.

INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, company assigned to the tax number BE05838104248. The company INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is located at the address: Chaussée de Rixensart 9; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boarding schools. Products created in INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART were not found.
The main activity of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART is not available. You also can look at reviews of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, open positions, location of INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNAT DE L'ATHENEE DE RIXENSART, employees, financial statistics.