HDP Caisse d'Assurances Sociales

Contactgegevens HDP Caisse d'Assurances Sociales: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HDP Caisse d'Assurances Sociales: address, phone, fax, email, website, opening hours

HDP Caisse d'Assurances Sociales

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Tramways 9-2; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 50 98 60 (+32-071 50 98 60) 071 50 98 60 (+32-071 50 98 60)

Fax (fax): 071 50 98 88 (+32-071 50 98 88) 071 50 98 88 (+32-071 50 98 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HDP Caisse d'Assurances Sociales: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HDP Caisse d'Assurances Sociales"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HDP Caisse d'Assurances Sociales"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HDP Caisse d'Assurances Sociales, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HDP Caisse d'Assurances Sociales. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HDP Caisse d'Assurances Sociales, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HDP Caisse d'Assurances Sociales. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HDP Caisse d'Assurances Sociales
Products information HDP Caisse d'Assurances Sociales

BTW identificatienummer (tax): BE07376190185
Ondernemingsnummer: 2304626464
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HDP Caisse d'Assurances Sociales zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pension funds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HDP Caisse d'Assurances Sociales
(Get full report from official database of BE for HDP Caisse d'Assurances Sociales)

Aanvulling soorten activiteiten voor HDP Caisse d'Assurances Sociales
Addition kinds of activities for HDP Caisse d'Assurances Sociales

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
514500. Banketbakkerij | Confectionery
17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
36210112. Rotorbeugels of behuizingen | Rotor retainers or housings
37310103. Brandboten, gebouw en reparatie | Fireboats, building and repairing
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment

Werken bij HDP Caisse d'Assurances Sociales: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HDP Caisse d'Assurances Sociales: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HDP Caisse d'Assurances Sociales. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HDP Caisse d'Assurances Sociales. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van HDP Caisse d'Assurances Sociales in sociale netwerken
Look for responds of HDP Caisse d'Assurances Sociales in social networks

Lees alle opmerkingen voor HDP Caisse d'Assurances Sociales. Laat een reactie achter voor HDP Caisse d'Assurances Sociales. HDP Caisse d'Assurances Sociales bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HDP Caisse d'Assurances Sociales. Leave a respond for HDP Caisse d'Assurances Sociales. HDP Caisse d'Assurances Sociales on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HDP Caisse d'Assurances Sociales op de google maps. Adres en contacten HDP Caisse d'Assurances Sociales
Location of HDP Caisse d'Assurances Sociales on the google maps. Address and contacts of HDP Caisse d'Assurances Sociales

Andere gerelateerde bedrijven als come HDP Caisse d'Assurances Sociales HDP Caisse d'Assurances Sociales: FLOMNISPORT SA | VAN DEN BERGHE DIDIER | Johny's Schoenservice | HENDRIX TONY | BERNADETTE LENAERTS

Other related companies as HDP Caisse d'Assurances Sociales: FLOMNISPORT SA | VAN DEN BERGHE DIDIER | Johny's Schoenservice | HENDRIX TONY | BERNADETTE LENAERTS

HDP Caisse d'Assurances Sociales is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HDP Caisse d'Assurances Sociales, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376190185. Het bedrijf HDP Caisse d'Assurances Sociales bevindt zich op het adres: Place des Tramways 9-2; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pension funds. Producten gemaakt in HDP Caisse d'Assurances Sociales zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HDP Caisse d'Assurances Sociales is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HDP Caisse d'Assurances Sociales is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HDP Caisse d'Assurances Sociales, openstaande posities, locatie van HDP Caisse d'Assurances Sociales op de kaart.

HDP Caisse d'Assurances Sociales is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HDP Caisse d'Assurances Sociales, company assigned to the tax number BE07376190185. The company HDP Caisse d'Assurances Sociales is located at the address: Place des Tramways 9-2; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pension funds. Products created in HDP Caisse d'Assurances Sociales were not found.
The main activity of HDP Caisse d'Assurances Sociales is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HDP Caisse d'Assurances Sociales is not available. You also can look at reviews of HDP Caisse d'Assurances Sociales, open positions, location of HDP Caisse d'Assurances Sociales on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HDP Caisse d'Assurances Sociales, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HDP Caisse d'Assurances Sociales, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HDP Caisse d'Assurances Sociales, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HDP Caisse d'Assurances Sociales, employees, financial statistics.