MOUTON MAISON

Contactgegevens MOUTON MAISON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOUTON MAISON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOUTON MAISON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LEMAN 15; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65884234 (+32-65884234) 65884234 (+32-65884234)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOUTON MAISON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOUTON MAISON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOUTON MAISON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOUTON MAISON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOUTON MAISON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOUTON MAISON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOUTON MAISON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOUTON MAISON
Products information MOUTON MAISON

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOUTON MAISON
(Get full report from official database of BE for MOUTON MAISON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOUTON MAISON
Addition kinds of activities for MOUTON MAISON

4725. Touroperators | Tour operators
349501. Precisieveren | Precision springs
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij MOUTON MAISON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOUTON MAISON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOUTON MAISON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOUTON MAISON. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van MOUTON MAISON in sociale netwerken
Look for responds of MOUTON MAISON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOUTON MAISON. Laat een reactie achter voor MOUTON MAISON. MOUTON MAISON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOUTON MAISON. Leave a respond for MOUTON MAISON. MOUTON MAISON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOUTON MAISON op de google maps. Adres en contacten MOUTON MAISON
Location of MOUTON MAISON on the google maps. Address and contacts of MOUTON MAISON

Andere gerelateerde bedrijven als come MOUTON MAISON MOUTON MAISON: PISTE "FERME LIBERT" | J.M.A. | EDDY VANHENGEL | EL WE | HANS VERSCHEURE

Other related companies as MOUTON MAISON: PISTE "FERME LIBERT" | J.M.A. | EDDY VANHENGEL | EL WE | HANS VERSCHEURE

MOUTON MAISON is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOUTON MAISON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf MOUTON MAISON bevindt zich op het adres: RUE LEMAN 15; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Papier Peint..
De hoofdactiviteit van MOUTON MAISON is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOUTON MAISON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOUTON MAISON, openstaande posities, locatie van MOUTON MAISON op de kaart.

MOUTON MAISON is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOUTON MAISON, company assigned to the tax number BE08604736328. The company MOUTON MAISON is located at the address: RUE LEMAN 15; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Papier Peint..
The main activity of MOUTON MAISON is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOUTON MAISON is not available. You also can look at reviews of MOUTON MAISON, open positions, location of MOUTON MAISON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOUTON MAISON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOUTON MAISON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOUTON MAISON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOUTON MAISON, employees, financial statistics.