INTERNAT AU CHANT D'OISEAU

Contactgegevens INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNAT AU CHANT D'OISEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Chant d'Oiseau 45; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 771 09 05 (+32-02 771 09 05) 02 771 09 05 (+32-02 771 09 05)

Fax (fax): 02 771 93 91 (+32-02 771 93 91) 02 771 93 91 (+32-02 771 93 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNAT AU CHANT D'OISEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNAT AU CHANT D'OISEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNAT AU CHANT D'OISEAU
Products information INTERNAT AU CHANT D'OISEAU

BTW identificatienummer (tax): BE01800354003
Ondernemingsnummer: 2840484619
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in INTERNAT AU CHANT D'OISEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNAT AU CHANT D'OISEAU
(Get full report from official database of BE for INTERNAT AU CHANT D'OISEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNAT AU CHANT D'OISEAU
Addition kinds of activities for INTERNAT AU CHANT D'OISEAU

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
874101. Bedrijfsmanagement | Business management
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
67990101. Commodity contract pool operators | Commodity contract pool operators
86999905. Boerenbureau | Farm bureau
87349910. Veterinair onderzoek | Veterinary testing

Werken bij INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van INTERNAT AU CHANT D'OISEAU in sociale netwerken
Look for responds of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. Laat een reactie achter voor INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. INTERNAT AU CHANT D'OISEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. Leave a respond for INTERNAT AU CHANT D'OISEAU. INTERNAT AU CHANT D'OISEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNAT AU CHANT D'OISEAU op de google maps. Adres en contacten INTERNAT AU CHANT D'OISEAU
Location of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU on the google maps. Address and contacts of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNAT AU CHANT D'OISEAU INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: FLDE CUYPER A-ROBBERECHT NV | New In (Le) SPRL | PIERRE-HENRI SCHYNS | Slagmolen P | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as INTERNAT AU CHANT D'OISEAU: FLDE CUYPER A-ROBBERECHT NV | New In (Le) SPRL | PIERRE-HENRI SCHYNS | Slagmolen P | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01800354003. Het bedrijf INTERNAT AU CHANT D'OISEAU bevindt zich op het adres: Avenue du Chant d'Oiseau 45; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boarding schools. Producten gemaakt in INTERNAT AU CHANT D'OISEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, openstaande posities, locatie van INTERNAT AU CHANT D'OISEAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, company assigned to the tax number BE01800354003. The company INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is located at the address: Avenue du Chant d'Oiseau 45; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boarding schools. Products created in INTERNAT AU CHANT D'OISEAU were not found.
The main activity of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU is not available. You also can look at reviews of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, open positions, location of INTERNAT AU CHANT D'OISEAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNAT AU CHANT D'OISEAU, employees, financial statistics.