GOE-DECOR

Contactgegevens GOE-DECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOE-DECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOE-DECOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 90; 2350; VOSSELAAR, België

Telefoon (phone): 14612317 (+32-14612317) 14612317 (+32-14612317)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOE-DECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOE-DECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOE-DECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOE-DECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOE-DECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOE-DECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOE-DECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOE-DECOR
Products information GOE-DECOR

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Produits de Droguerie.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Drogueries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOE-DECOR
(Get full report from official database of BE for GOE-DECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOE-DECOR
Addition kinds of activities for GOE-DECOR

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
358500. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores

Werken bij GOE-DECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOE-DECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOE-DECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOE-DECOR. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van GOE-DECOR in sociale netwerken
Look for responds of GOE-DECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOE-DECOR. Laat een reactie achter voor GOE-DECOR. GOE-DECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOE-DECOR. Leave a respond for GOE-DECOR. GOE-DECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOE-DECOR op de google maps. Adres en contacten GOE-DECOR
Location of GOE-DECOR on the google maps. Address and contacts of GOE-DECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come GOE-DECOR GOE-DECOR: COIFFURE MARTINE | ALDI | Ise-Dase | B.C. MINI MARCHIN | Van Waetermeulen R

Other related companies as GOE-DECOR: COIFFURE MARTINE | ALDI | Ise-Dase | B.C. MINI MARCHIN | Van Waetermeulen R

GOE-DECOR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOE-DECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf GOE-DECOR bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 90; 2350; VOSSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Drogueries. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Produits de Droguerie..
De hoofdactiviteit van GOE-DECOR is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOE-DECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOE-DECOR, openstaande posities, locatie van GOE-DECOR op de kaart.

GOE-DECOR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOE-DECOR, company assigned to the tax number BE04920471191. The company GOE-DECOR is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 90; 2350; VOSSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Drogueries. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Produits de Droguerie..
The main activity of GOE-DECOR is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOE-DECOR is not available. You also can look at reviews of GOE-DECOR, open positions, location of GOE-DECOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOE-DECOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOE-DECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOE-DECOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOE-DECOR, employees, financial statistics.