SCHILDERWERKEN DEKKERS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SCHILDERWERKEN DEKKERS
Private companiesSocial Services • SCHILDERWERKEN DEKKERS

Contactgegevens SCHILDERWERKEN DEKKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHILDERWERKEN DEKKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHILDERWERKEN DEKKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOOIWEG 133; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33146222 (+32-33146222) 33146222 (+32-33146222)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHILDERWERKEN DEKKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHILDERWERKEN DEKKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHILDERWERKEN DEKKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHILDERWERKEN DEKKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHILDERWERKEN DEKKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHILDERWERKEN DEKKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHILDERWERKEN DEKKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHILDERWERKEN DEKKERS
Products information SCHILDERWERKEN DEKKERS

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHILDERWERKEN DEKKERS
(Get full report from official database of BE for SCHILDERWERKEN DEKKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHILDERWERKEN DEKKERS
Addition kinds of activities for SCHILDERWERKEN DEKKERS

769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij SCHILDERWERKEN DEKKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHILDERWERKEN DEKKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHILDERWERKEN DEKKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHILDERWERKEN DEKKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van SCHILDERWERKEN DEKKERS in sociale netwerken
Look for responds of SCHILDERWERKEN DEKKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHILDERWERKEN DEKKERS. Laat een reactie achter voor SCHILDERWERKEN DEKKERS. SCHILDERWERKEN DEKKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHILDERWERKEN DEKKERS. Leave a respond for SCHILDERWERKEN DEKKERS. SCHILDERWERKEN DEKKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHILDERWERKEN DEKKERS op de google maps. Adres en contacten SCHILDERWERKEN DEKKERS
Location of SCHILDERWERKEN DEKKERS on the google maps. Address and contacts of SCHILDERWERKEN DEKKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHILDERWERKEN DEKKERS SCHILDERWERKEN DEKKERS: ANNE-MARIE LALLEMAND | FREDERIC VANHEULE | GAR A VAN HOE & ZN BVBA | PHILIPP ULRICH TAMUSSINO | MASSIMO LIBERTINI

Other related companies as SCHILDERWERKEN DEKKERS: ANNE-MARIE LALLEMAND | FREDERIC VANHEULE | GAR A VAN HOE & ZN BVBA | PHILIPP ULRICH TAMUSSINO | MASSIMO LIBERTINI

SCHILDERWERKEN DEKKERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHILDERWERKEN DEKKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf SCHILDERWERKEN DEKKERS bevindt zich op het adres: LOOIWEG 133; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van SCHILDERWERKEN DEKKERS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHILDERWERKEN DEKKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHILDERWERKEN DEKKERS, openstaande posities, locatie van SCHILDERWERKEN DEKKERS op de kaart.

SCHILDERWERKEN DEKKERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHILDERWERKEN DEKKERS, company assigned to the tax number BE03139312744. The company SCHILDERWERKEN DEKKERS is located at the address: LOOIWEG 133; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
The main activity of SCHILDERWERKEN DEKKERS is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHILDERWERKEN DEKKERS is not available. You also can look at reviews of SCHILDERWERKEN DEKKERS, open positions, location of SCHILDERWERKEN DEKKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHILDERWERKEN DEKKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHILDERWERKEN DEKKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHILDERWERKEN DEKKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHILDERWERKEN DEKKERS, employees, financial statistics.