HUGO WENS

Contactgegevens HUGO WENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGO WENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGO WENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEKENSBERGSTRAAT 2; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33122777 (+32-33122777) 33122777 (+32-33122777)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGO WENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGO WENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGO WENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGO WENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGO WENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGO WENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGO WENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGO WENS
Products information HUGO WENS

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGO WENS
(Get full report from official database of BE for HUGO WENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGO WENS
Addition kinds of activities for HUGO WENS

963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
26550301. Cases, mailing: gemaakt van aangeschaft materiaal | Cases, mailing: made from purchased material
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
59410201. Munitie | Ammunition

Werken bij HUGO WENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGO WENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGO WENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGO WENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van HUGO WENS in sociale netwerken
Look for responds of HUGO WENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGO WENS. Laat een reactie achter voor HUGO WENS. HUGO WENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGO WENS. Leave a respond for HUGO WENS. HUGO WENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGO WENS op de google maps. Adres en contacten HUGO WENS
Location of HUGO WENS on the google maps. Address and contacts of HUGO WENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGO WENS HUGO WENS: Herbay G | Van Extergem Jaak BVBA | VAN BULCKE | JEAN BRAL | Rovi-Tech SA

Other related companies as HUGO WENS: Herbay G | Van Extergem Jaak BVBA | VAN BULCKE | JEAN BRAL | Rovi-Tech SA

HUGO WENS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGO WENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf HUGO WENS bevindt zich op het adres: STEKENSBERGSTRAAT 2; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van HUGO WENS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGO WENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGO WENS, openstaande posities, locatie van HUGO WENS op de kaart.

HUGO WENS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGO WENS, company assigned to the tax number BE08550903320. The company HUGO WENS is located at the address: STEKENSBERGSTRAAT 2; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
The main activity of HUGO WENS is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGO WENS is not available. You also can look at reviews of HUGO WENS, open positions, location of HUGO WENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGO WENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGO WENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGO WENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGO WENS, employees, financial statistics.