Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne

Contactgegevens Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Romaine 2; 4540; Amay (Flône), België

Telefoon (phone): 085 31 13 34 (+32-085 31 13 34) 085 31 13 34 (+32-085 31 13 34)

Fax (fax): +32 (12) 851-46-28 +32 (12) 851-46-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne
Products information Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne

BTW identificatienummer (tax): BE08894500732
Ondernemingsnummer: 3216491699
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne
(Get full report from official database of BE for Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne
Addition kinds of activities for Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne

17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
51690503. Sealants | Sealants

Werken bij Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne in sociale netwerken
Look for responds of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Laat een reactie achter voor Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Leave a respond for Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne. Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne op de google maps. Adres en contacten Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne
Location of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne on the google maps. Address and contacts of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: Asco BVBA | Residentie Boshoeve | LAMOLINE | CHR. BEGUIN | PH. SALA

Other related companies as Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne: Asco BVBA | Residentie Boshoeve | LAMOLINE | CHR. BEGUIN | PH. SALA

Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08894500732. Het bedrijf Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne bevindt zich op het adres: Chaussée Romaine 2; 4540; Amay (Flône). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boarding schools. Producten gemaakt in Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, openstaande posities, locatie van Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne op de kaart.

Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, company assigned to the tax number BE08894500732. The company Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is located at the address: Chaussée Romaine 2; 4540; Amay (Flône). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boarding schools. Products created in Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne were not found.
The main activity of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne is not available. You also can look at reviews of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, open positions, location of Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbaye de Flone Institut de l'Instruction Chrétienne, employees, financial statistics.