ETS. PAVLIC

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ETS. PAVLIC
Private companiesReal Estate • ETS. PAVLIC

Contactgegevens ETS. PAVLIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. PAVLIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. PAVLIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROGIER 26; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 476217992 (+32-476217992) 476217992 (+32-476217992)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. PAVLIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. PAVLIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. PAVLIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. PAVLIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. PAVLIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. PAVLIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. PAVLIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. PAVLIC
Products information ETS. PAVLIC

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: D茅capage, Dorures, Peinture par Projection, Peinture Ext茅rieure, Entrepreneurs en Peinture, D茅coration d'Int茅rieur. Services: Devis Gratuit.. Activit茅s: Pose de Moquette, Pose de Parquet, Pose de Papier Peint, Rev锚tement de Murs, Rev锚tement de Sols, Pose de Linol茅um.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. PAVLIC
(Get full report from official database of BE for ETS. PAVLIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. PAVLIC
Addition kinds of activities for ETS. PAVLIC

225100. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
76990905. Golfclub en apparatuur reparatie | Golf club and equipment repair
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop

Werken bij ETS. PAVLIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. PAVLIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. PAVLIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. PAVLIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van ETS. PAVLIC in sociale netwerken
Look for responds of ETS. PAVLIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. PAVLIC. Laat een reactie achter voor ETS. PAVLIC. ETS. PAVLIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. PAVLIC. Leave a respond for ETS. PAVLIC. ETS. PAVLIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. PAVLIC op de google maps. Adres en contacten ETS. PAVLIC
Location of ETS. PAVLIC on the google maps. Address and contacts of ETS. PAVLIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. PAVLIC ETS. PAVLIC: THE MUSIC VILLAGE | De Waele M | STEPHANE DONEUX | HENRI NIHANT | RUDI ORYE

Other related companies as ETS. PAVLIC: THE MUSIC VILLAGE | De Waele M | STEPHANE DONEUX | HENRI NIHANT | RUDI ORYE

ETS. PAVLIC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. PAVLIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf ETS. PAVLIC bevindt zich op het adres: RUE ROGIER 26; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: D茅capage, Dorures, Peinture par Projection, Peinture Ext茅rieure, Entrepreneurs en Peinture, D茅coration d'Int茅rieur. Services: Devis Gratuit.. Activit茅s: Pose de Moquette, Pose de Parquet, Pose de Papier Peint, Rev锚tement de Murs, Rev锚tement de Sols, Pose de Linol茅um..
De hoofdactiviteit van ETS. PAVLIC is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. PAVLIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. PAVLIC, openstaande posities, locatie van ETS. PAVLIC op de kaart.

ETS. PAVLIC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. PAVLIC, company assigned to the tax number BE05409637451. The company ETS. PAVLIC is located at the address: RUE ROGIER 26; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: D茅capage, Dorures, Peinture par Projection, Peinture Ext茅rieure, Entrepreneurs en Peinture, D茅coration d'Int茅rieur. Services: Devis Gratuit.. Activit茅s: Pose de Moquette, Pose de Parquet, Pose de Papier Peint, Rev锚tement de Murs, Rev锚tement de Sols, Pose de Linol茅um..
The main activity of ETS. PAVLIC is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. PAVLIC is not available. You also can look at reviews of ETS. PAVLIC, open positions, location of ETS. PAVLIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. PAVLIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. PAVLIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. PAVLIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. PAVLIC, employees, financial statistics.