BALTENS

Contactgegevens BALTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON RUZETTELAAN 52; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50363684 (+32-50363684) 50363684 (+32-50363684)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALTENS
Products information BALTENS

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Marmol茅um, Tapis, Linol茅um, Rev锚tements de Sol en Vinyle.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALTENS
(Get full report from official database of BE for BALTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALTENS
Addition kinds of activities for BALTENS

363301. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
48129902. Paging diensten | Paging services
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop

Werken bij BALTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van BALTENS in sociale netwerken
Look for responds of BALTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALTENS. Laat een reactie achter voor BALTENS. BALTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALTENS. Leave a respond for BALTENS. BALTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALTENS op de google maps. Adres en contacten BALTENS
Location of BALTENS on the google maps. Address and contacts of BALTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BALTENS BALTENS: VAN DESSEL | 1000 OUTILS | LUIS D | MARLIER J. CBTIP/BKVTF | FOTOSTUDIO DE BOLLE

Other related companies as BALTENS: VAN DESSEL | 1000 OUTILS | LUIS D | MARLIER J. CBTIP/BKVTF | FOTOSTUDIO DE BOLLE

BALTENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf BALTENS bevindt zich op het adres: BARON RUZETTELAAN 52; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Marmol茅um, Tapis, Linol茅um, Rev锚tements de Sol en Vinyle..
De hoofdactiviteit van BALTENS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALTENS, openstaande posities, locatie van BALTENS op de kaart.

BALTENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALTENS, company assigned to the tax number BE09616302490. The company BALTENS is located at the address: BARON RUZETTELAAN 52; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peinture. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Marmol茅um, Tapis, Linol茅um, Rev锚tements de Sol en Vinyle..
The main activity of BALTENS is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BALTENS is not available. You also can look at reviews of BALTENS, open positions, location of BALTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALTENS, employees, financial statistics.