HAIDA HOMES

Contactgegevens HAIDA HOMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIDA HOMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIDA HOMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NERINGSTRAAT 3; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52303656 (+32-52303656) 52303656 (+32-52303656)

Fax (fax): +32 (71) 874-60-69 +32 (71) 874-60-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIDA HOMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIDA HOMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIDA HOMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIDA HOMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIDA HOMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIDA HOMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIDA HOMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIDA HOMES
Products information HAIDA HOMES

BTW identificatienummer (tax): BE05499450683
Ondernemingsnummer: 2105499267
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Carreleurs, Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Sciage.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels.. Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.

Product categorie (product category): Peinture. Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Rev锚tements pour sols and murs. Construction de maisons. Travail and traitement du bois

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIDA HOMES
(Get full report from official database of BE for HAIDA HOMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIDA HOMES
Addition kinds of activities for HAIDA HOMES

083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
16239900. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
20260208. Yoghurt | Yogurt
36710000. Electron buizen | Electron tubes

Werken bij HAIDA HOMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIDA HOMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIDA HOMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIDA HOMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van HAIDA HOMES in sociale netwerken
Look for responds of HAIDA HOMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIDA HOMES. Laat een reactie achter voor HAIDA HOMES. HAIDA HOMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIDA HOMES. Leave a respond for HAIDA HOMES. HAIDA HOMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIDA HOMES op de google maps. Adres en contacten HAIDA HOMES
Location of HAIDA HOMES on the google maps. Address and contacts of HAIDA HOMES

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIDA HOMES HAIDA HOMES: DATACO CAISSES ENREGISTREUSES SPRL | INTERSOCIALE | HUIS CORTEX | FRANCOIS - TRUYFFAUT | Meulewaeter L

Other related companies as HAIDA HOMES: DATACO CAISSES ENREGISTREUSES SPRL | INTERSOCIALE | HUIS CORTEX | FRANCOIS - TRUYFFAUT | Meulewaeter L

HAIDA HOMES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIDA HOMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499450683. Het bedrijf HAIDA HOMES bevindt zich op het adres: NERINGSTRAAT 3; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Peinture. Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Rev锚tements pour sols and murs. Construction de maisons. Travail and traitement du bois. Lijst met producten zijn Activit茅s: Carreleurs, Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Sciage.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels.. Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie..
De hoofdactiviteit van HAIDA HOMES is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIDA HOMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIDA HOMES, openstaande posities, locatie van HAIDA HOMES op de kaart.

HAIDA HOMES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIDA HOMES, company assigned to the tax number BE05499450683. The company HAIDA HOMES is located at the address: NERINGSTRAAT 3; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Peinture. Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Rev锚tements pour sols and murs. Construction de maisons. Travail and traitement du bois. List of products are Activit茅s: Carreleurs, Pose de Papier Peint.. Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Sciage.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels.. Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie..
The main activity of HAIDA HOMES is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIDA HOMES is not available. You also can look at reviews of HAIDA HOMES, open positions, location of HAIDA HOMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIDA HOMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIDA HOMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIDA HOMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIDA HOMES, employees, financial statistics.