A TOT Z

Contactgegevens A TOT Z: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A TOT Z: address, phone, fax, email, website, opening hours

A TOT Z

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDSE HEERWEG 35; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50393698 (+32-50393698) 50393698 (+32-50393698)

Fax (fax): +32 (84) 895-52-28 +32 (84) 895-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A TOT Z: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A TOT Z"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A TOT Z"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A TOT Z, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A TOT Z. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A TOT Z, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A TOT Z. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A TOT Z
Products information A TOT Z

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.

Product categorie (product category): Peinture. Agences de publicit茅. Rev锚tements pour sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A TOT Z
(Get full report from official database of BE for A TOT Z)

Aanvulling soorten activiteiten voor A TOT Z
Addition kinds of activities for A TOT Z

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
39310306. Piccolos en onderdelen | Piccolos and parts
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij A TOT Z: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A TOT Z: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A TOT Z. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A TOT Z. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van A TOT Z in sociale netwerken
Look for responds of A TOT Z in social networks

Lees alle opmerkingen voor A TOT Z. Laat een reactie achter voor A TOT Z. A TOT Z bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A TOT Z. Leave a respond for A TOT Z. A TOT Z on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A TOT Z op de google maps. Adres en contacten A TOT Z
Location of A TOT Z on the google maps. Address and contacts of A TOT Z

Andere gerelateerde bedrijven als come A TOT Z A TOT Z: PATRICIA MAELBRANCKE | PIERRE GRAINDORGE | Schoenaers | MUTUALIT? LIB?RALE | TWENTY-TWENTY BELGIUM

Other related companies as A TOT Z: PATRICIA MAELBRANCKE | PIERRE GRAINDORGE | Schoenaers | MUTUALIT? LIB?RALE | TWENTY-TWENTY BELGIUM

A TOT Z is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A TOT Z, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf A TOT Z bevindt zich op het adres: DIKSMUIDSE HEERWEG 35; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peinture. Agences de publicit茅. Rev锚tements pour sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
De hoofdactiviteit van A TOT Z is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A TOT Z is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A TOT Z, openstaande posities, locatie van A TOT Z op de kaart.

A TOT Z is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A TOT Z, company assigned to the tax number BE09565765380. The company A TOT Z is located at the address: DIKSMUIDSE HEERWEG 35; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peinture. Agences de publicit茅. Rev锚tements pour sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
The main activity of A TOT Z is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A TOT Z is not available. You also can look at reviews of A TOT Z, open positions, location of A TOT Z on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A TOT Z, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A TOT Z, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A TOT Z, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A TOT Z, employees, financial statistics.