Van nevel I

Contactgegevens Van nevel I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van nevel I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van nevel I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Admiraalstraat 20; 9070; Destelbergen, België

Telefoon (phone): 09 238 27 56 (+32-09 238 27 56) 09 238 27 56 (+32-09 238 27 56)

Fax (fax): +32 (13) 918-71-18 +32 (13) 918-71-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van nevel I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van nevel I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van nevel I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van nevel I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van nevel I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van nevel I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van nevel I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van nevel I
Products information Van nevel I

BTW identificatienummer (tax): BE04431579589
Ondernemingsnummer: 1125518798
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van nevel I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van nevel I
(Get full report from official database of BE for Van nevel I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van nevel I
Addition kinds of activities for Van nevel I

369299. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
01190403. Rye boerderij | Rye farm
09710102. Spel behouden | Game preserve
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij Van nevel I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van nevel I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van nevel I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van nevel I. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van Van nevel I in sociale netwerken
Look for responds of Van nevel I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van nevel I. Laat een reactie achter voor Van nevel I. Van nevel I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van nevel I. Leave a respond for Van nevel I. Van nevel I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van nevel I op de google maps. Adres en contacten Van nevel I
Location of Van nevel I on the google maps. Address and contacts of Van nevel I

Andere gerelateerde bedrijven als come Van nevel I Van nevel I: FLBRIAN INTERNATIONAL NV | Allison Piscines SPRL | DISCO REAL | COIFFURE RITA | ALBERT VRIJDERS

Other related companies as Van nevel I: FLBRIAN INTERNATIONAL NV | Allison Piscines SPRL | DISCO REAL | COIFFURE RITA | ALBERT VRIJDERS

Van nevel I is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van nevel I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431579589. Het bedrijf Van nevel I bevindt zich op het adres: Admiraalstraat 20; 9070; Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Van nevel I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van nevel I is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van nevel I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van nevel I, openstaande posities, locatie van Van nevel I op de kaart.

Van nevel I is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van nevel I, company assigned to the tax number BE04431579589. The company Van nevel I is located at the address: Admiraalstraat 20; 9070; Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pedicure. Products created in Van nevel I were not found.
The main activity of Van nevel I is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van nevel I is not available. You also can look at reviews of Van nevel I, open positions, location of Van nevel I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van nevel I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van nevel I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van nevel I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van nevel I, employees, financial statistics.