Solimani

Contactgegevens Solimani: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Solimani: address, phone, fax, email, website, opening hours

Solimani

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Varenslaan 8; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 378 08 07 (+32-09 378 08 07) 09 378 08 07 (+32-09 378 08 07)

Fax (fax): +32 (9) 323-12-48 +32 (9) 323-12-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Solimani: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Solimani"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Solimani"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Solimani, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Solimani. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Solimani, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Solimani. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Solimani
Products information Solimani

BTW identificatienummer (tax): BE04365936279
Ondernemingsnummer: 5393981933
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 769,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Solimani zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Solimani
(Get full report from official database of BE for Solimani)

Aanvulling soorten activiteiten voor Solimani
Addition kinds of activities for Solimani

313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
28330206. Cinchona en derivaten | Cinchona and derivatives
34420404. Roldeuren voor industriële gebouwen of magazijnen, metaal | Rolling doors for industrial buildings or warehouses, metal
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
39990815. Straw goederen | Straw goods
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'

Werken bij Solimani: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Solimani: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Solimani. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Solimani. Looking for open vacancies in other companies

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Solimani in sociale netwerken
Look for responds of Solimani in social networks

Lees alle opmerkingen voor Solimani. Laat een reactie achter voor Solimani. Solimani bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Solimani. Leave a respond for Solimani. Solimani on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Solimani op de google maps. Adres en contacten Solimani
Location of Solimani on the google maps. Address and contacts of Solimani

Andere gerelateerde bedrijven als come Solimani Solimani: HALLE ARTISAN DEBRUGE | HERVERS ETS | LEONIDAS | ROBERT MATTHEUSSENS | Eicher S.A.

Other related companies as Solimani: HALLE ARTISAN DEBRUGE | HERVERS ETS | LEONIDAS | ROBERT MATTHEUSSENS | Eicher S.A.

Solimani is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Solimani, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04365936279. Het bedrijf Solimani bevindt zich op het adres: Varenslaan 8; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 769,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Solimani zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Solimani is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Solimani is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Solimani, openstaande posities, locatie van Solimani op de kaart.

Solimani is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Solimani, company assigned to the tax number BE04365936279. The company Solimani is located at the address: Varenslaan 8; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 769,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. Products created in Solimani were not found.
The main activity of Solimani is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Solimani is not available. You also can look at reviews of Solimani, open positions, location of Solimani on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Solimani, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Solimani, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Solimani, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Solimani, employees, financial statistics.