SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN

Contactgegevens SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langstraat 16D; 2223; Heist-op-den-Berg (Schriek), België

Telefoon (phone): 015 73 04 45 (+32-015 73 04 45) 015 73 04 45 (+32-015 73 04 45)

Fax (fax): +32 (15) 193-49-66 +32 (15) 193-49-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN
Products information SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05553833007
Ondernemingsnummer: 3238739013
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Beauty salons

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
80720000. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories

Werken bij SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. Leave a respond for SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN. SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN
Location of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV | COLPAERT ERIK | IDA CLEREN | LEON BAERT | E. DE REYMAEKER

Other related companies as SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN: DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV | COLPAERT ERIK | IDA CLEREN | LEON BAERT | E. DE REYMAEKER

SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05553833007. Het bedrijf SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN bevindt zich op het adres: Langstraat 16D; 2223; Heist-op-den-Berg (Schriek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN op de kaart.

SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, company assigned to the tax number BE05553833007. The company SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is located at the address: Langstraat 16D; 2223; Heist-op-den-Berg (Schriek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pedicure. List of products are Beauty salons.
The main activity of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, open positions, location of SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSSTUDIO PEYERLANDEN, employees, financial statistics.