DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV

Contactgegevens DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1, Zwaluwbeek 9120 Melsele - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-52-02-90 32-32-52-02-90

Fax (fax): 32-32-53-07-09 32-32-53-07-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV
Products information DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV

BTW identificatienummer (tax): BE09419372558
Ondernemingsnummer: 6517608642
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Profiel (profile): Own production of French and American oak floors and exotic timber

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV
(Get full report from official database of BE for DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV
Addition kinds of activities for DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
285104. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards

Werken bij DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

 • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

 • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

 • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

 • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

 • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

 • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

 • souschef (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: M&C

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

 • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV in sociale netwerken
Look for responds of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. Laat een reactie achter voor DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. Leave a respond for DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV. DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV op de google maps. Adres en contacten DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV
Location of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV on the google maps. Address and contacts of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: COIFFURE SONJA | FREDERIC COIFFURE | Knops E | IBIS COMMUN. CONSULTING | Van den Bosch Raamdecoraties

Other related companies as DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV: COIFFURE SONJA | FREDERIC COIFFURE | Knops E | IBIS COMMUN. CONSULTING | Van den Bosch Raamdecoraties

DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09419372558. Het bedrijf DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV bevindt zich op het adres: 1, Zwaluwbeek 9120 Melsele - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 611,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Own production of French and American oak floors and exotic timber. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, openstaande posities, locatie van DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV op de kaart.

DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, company assigned to the tax number BE09419372558. The company DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is located at the address: 1, Zwaluwbeek 9120 Melsele - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 611,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Own production of French and American oak floors and exotic timber. Industry category is Wood & Furniture. Products created in DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV were not found.
The main activity of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV is not available. You also can look at reviews of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, open positions, location of DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KEYSER RUDY WOOD INDUSTRY NV, employees, financial statistics.