Rossetto-Delrue

Contactgegevens Rossetto-Delrue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rossetto-Delrue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rossetto-Delrue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue L. Couvreur 24; 7333; Saint-Ghislain (Tertre), België

Telefoon (phone): 065 52 01 09; 0477 57 06 25 (+32-065 52 01 09; 0477 57 06 25) 065 52 01 09; 0477 57 06 25 (+32-065 52 01 09; 0477 57 06 25)

Fax (fax): 065 63 49 29; 065 52 01 09 (+32-065 63 49 29; 065 52 01 09) 065 63 49 29; 065 52 01 09 (+32-065 63 49 29; 065 52 01 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rossetto-Delrue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rossetto-Delrue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rossetto-Delrue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rossetto-Delrue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rossetto-Delrue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rossetto-Delrue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rossetto-Delrue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rossetto-Delrue
Products information Rossetto-Delrue

BTW identificatienummer (tax): BE09290557861
Ondernemingsnummer: 2015136718
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Home nursing; Chiropodists

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rossetto-Delrue
(Get full report from official database of BE for Rossetto-Delrue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rossetto-Delrue
Addition kinds of activities for Rossetto-Delrue

516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
07210401. Citrus grove teelt diensten | Citrus grove cultivation services
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
73899920. Brandbeveiligingsdienst anders dan bosbouw of publiek | Fire protection service other than forestry or public

Werken bij Rossetto-Delrue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rossetto-Delrue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rossetto-Delrue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rossetto-Delrue. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van Rossetto-Delrue in sociale netwerken
Look for responds of Rossetto-Delrue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rossetto-Delrue. Laat een reactie achter voor Rossetto-Delrue. Rossetto-Delrue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rossetto-Delrue. Leave a respond for Rossetto-Delrue. Rossetto-Delrue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rossetto-Delrue op de google maps. Adres en contacten Rossetto-Delrue
Location of Rossetto-Delrue on the google maps. Address and contacts of Rossetto-Delrue

Andere gerelateerde bedrijven als come Rossetto-Delrue Rossetto-Delrue: FLROSSEL & CIE SA | Mosatec SA | Q8 | BERNARD DELPLANCQ | Marquis bvba

Other related companies as Rossetto-Delrue: FLROSSEL & CIE SA | Mosatec SA | Q8 | BERNARD DELPLANCQ | Marquis bvba

Rossetto-Delrue is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rossetto-Delrue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09290557861. Het bedrijf Rossetto-Delrue bevindt zich op het adres: Rue L. Couvreur 24; 7333; Saint-Ghislain (Tertre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Home nursing; Chiropodists.
De hoofdactiviteit van Rossetto-Delrue is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rossetto-Delrue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rossetto-Delrue, openstaande posities, locatie van Rossetto-Delrue op de kaart.

Rossetto-Delrue is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rossetto-Delrue, company assigned to the tax number BE09290557861. The company Rossetto-Delrue is located at the address: Rue L. Couvreur 24; 7333; Saint-Ghislain (Tertre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pedicure. List of products are Home nursing; Chiropodists.
The main activity of Rossetto-Delrue is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rossetto-Delrue is not available. You also can look at reviews of Rossetto-Delrue, open positions, location of Rossetto-Delrue on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rossetto-Delrue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rossetto-Delrue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rossetto-Delrue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rossetto-Delrue, employees, financial statistics.