Pirkin J

Contactgegevens Pirkin J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pirkin J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pirkin J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Harkay 619; 4400; Fl茅malle, België

Telefoon (phone): 04 233 63 41; 0475 66 34 31 (+32-04 233 63 41; 0475 66 34 31) 04 233 63 41; 0475 66 34 31 (+32-04 233 63 41; 0475 66 34 31)

Fax (fax): +32 (69) 837-15-67 +32 (69) 837-15-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pirkin J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pirkin J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pirkin J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pirkin J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pirkin J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pirkin J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pirkin J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pirkin J
Products information Pirkin J

BTW identificatienummer (tax): BE09796752929
Ondernemingsnummer: 4836151123
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Chiropodists

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pirkin J
(Get full report from official database of BE for Pirkin J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pirkin J
Addition kinds of activities for Pirkin J

262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
39520204. Burnishers en kussens, gilders ' | Burnishers and cushions, gilders'
56320000. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
73590801. Dierverhuur | Animal rental

Werken bij Pirkin J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pirkin J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pirkin J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pirkin J. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

Zoek naar antwoorden van Pirkin J in sociale netwerken
Look for responds of Pirkin J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pirkin J. Laat een reactie achter voor Pirkin J. Pirkin J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pirkin J. Leave a respond for Pirkin J. Pirkin J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pirkin J op de google maps. Adres en contacten Pirkin J
Location of Pirkin J on the google maps. Address and contacts of Pirkin J

Andere gerelateerde bedrijven als come Pirkin J Pirkin J: Kristel | LIEVEN DESCAMPS | ATLETIEK BELGICA EDEGEM | Bierwinkelken | dominique landuyt

Other related companies as Pirkin J: Kristel | LIEVEN DESCAMPS | ATLETIEK BELGICA EDEGEM | Bierwinkelken | dominique landuyt

Pirkin J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pirkin J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09796752929. Het bedrijf Pirkin J bevindt zich op het adres: Rue Harkay 619; 4400; Fl茅malle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Chiropodists.
De hoofdactiviteit van Pirkin J is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pirkin J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pirkin J, openstaande posities, locatie van Pirkin J op de kaart.

Pirkin J is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pirkin J, company assigned to the tax number BE09796752929. The company Pirkin J is located at the address: Rue Harkay 619; 4400; Fl茅malle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. List of products are Chiropodists.
The main activity of Pirkin J is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pirkin J is not available. You also can look at reviews of Pirkin J, open positions, location of Pirkin J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pirkin J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pirkin J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pirkin J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pirkin J, employees, financial statistics.