FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA

Contactgegevens FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Atealn. 6 2200 Herentals - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-21-08-16 32-14-21-08-16

Fax (fax): 32-14-21-09-27 32-14-21-09-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA
Products information FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05045166015
Ondernemingsnummer: 4457122802
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
33569901. Batterij metaal | Battery metal
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
39490302. Oefencycli | Exercising cycles

Werken bij FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

Zoek naar antwoorden van FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. Leave a respond for FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA. FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA
Location of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: SERVICE PROVINCIAL D'INFO SUR L'ENVIRONNEMENT | Geeraert P | LAMBRECHTS WILLY | Welkom | Public@ International

Other related companies as FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA: SERVICE PROVINCIAL D'INFO SUR L'ENVIRONNEMENT | Geeraert P | LAMBRECHTS WILLY | Welkom | Public@ International

FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045166015. Het bedrijf FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Atealn. 6 2200 Herentals - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA op de kaart.

FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE05045166015. The company FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is located at the address: Atealn. 6 2200 Herentals - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA were not found.
The main activity of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, open positions, location of FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANDIJCK TRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.