Delsipee Ch

Contactgegevens Delsipee Ch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delsipee Ch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delsipee Ch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Georges Deprez 21; 5060; Sambreville (Arsimont), België

Telefoon (phone): 071 77 70 23 (+32-071 77 70 23) 071 77 70 23 (+32-071 77 70 23)

Fax (fax): +32 (68) 168-76-28 +32 (68) 168-76-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delsipee Ch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delsipee Ch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delsipee Ch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delsipee Ch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delsipee Ch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delsipee Ch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delsipee Ch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delsipee Ch
Products information Delsipee Ch

BTW identificatienummer (tax): BE03250823974
Ondernemingsnummer: 1611389160
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Chiropodists

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delsipee Ch
(Get full report from official database of BE for Delsipee Ch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delsipee Ch
Addition kinds of activities for Delsipee Ch

6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
28699924. Laboratoriumchemicaliën, organisch | Laboratory chemicals, organic
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
51691105. Pools, n.v. | Polishes, nec

Werken bij Delsipee Ch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delsipee Ch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delsipee Ch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delsipee Ch. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van Delsipee Ch in sociale netwerken
Look for responds of Delsipee Ch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delsipee Ch. Laat een reactie achter voor Delsipee Ch. Delsipee Ch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delsipee Ch. Leave a respond for Delsipee Ch. Delsipee Ch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delsipee Ch op de google maps. Adres en contacten Delsipee Ch
Location of Delsipee Ch on the google maps. Address and contacts of Delsipee Ch

Andere gerelateerde bedrijven als come Delsipee Ch Delsipee Ch: MICHEL CARPIAUX | Tein Telecom SA | ANTONIO DI PLACIDO | HUYBRECHTS JUWELIERS | GRAZIELLA MARTINI

Other related companies as Delsipee Ch: MICHEL CARPIAUX | Tein Telecom SA | ANTONIO DI PLACIDO | HUYBRECHTS JUWELIERS | GRAZIELLA MARTINI

Delsipee Ch is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delsipee Ch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03250823974. Het bedrijf Delsipee Ch bevindt zich op het adres: Rue Georges Deprez 21; 5060; Sambreville (Arsimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Chiropodists.
De hoofdactiviteit van Delsipee Ch is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delsipee Ch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delsipee Ch, openstaande posities, locatie van Delsipee Ch op de kaart.

Delsipee Ch is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delsipee Ch, company assigned to the tax number BE03250823974. The company Delsipee Ch is located at the address: Rue Georges Deprez 21; 5060; Sambreville (Arsimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pedicure. List of products are Chiropodists.
The main activity of Delsipee Ch is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Delsipee Ch is not available. You also can look at reviews of Delsipee Ch, open positions, location of Delsipee Ch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delsipee Ch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delsipee Ch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delsipee Ch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delsipee Ch, employees, financial statistics.