Deckers Division of WorldMed NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Deckers Division of WorldMed NV
Private companiesPaper and Allied Products • Deckers Division of WorldMed NV

Contactgegevens Deckers Division of WorldMed NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deckers Division of WorldMed NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deckers Division of WorldMed NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Interleuvenlaan 12 3001 Heverlee, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deckers Division of WorldMed NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deckers Division of WorldMed NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deckers Division of WorldMed NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deckers Division of WorldMed NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deckers Division of WorldMed NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deckers Division of WorldMed NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deckers Division of WorldMed NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deckers Division of WorldMed NV
Products information Deckers Division of WorldMed NV

BTW identificatienummer (tax): BE06518157958
Ondernemingsnummer: 1424621582
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Doctor's bags and emergency cases; Examination and treatment couches (med.); Medical furniture; Medical supplies; Medico-technical articles; Medico-technical products

Product categorie (product category): Blood Pressure Monitors And Pulse Monitors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deckers Division of WorldMed NV
(Get full report from official database of BE for Deckers Division of WorldMed NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deckers Division of WorldMed NV
Addition kinds of activities for Deckers Division of WorldMed NV

355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
17210300. Industrieel schilderij | Industrial painting
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services

Werken bij Deckers Division of WorldMed NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deckers Division of WorldMed NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deckers Division of WorldMed NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deckers Division of WorldMed NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van Deckers Division of WorldMed NV in sociale netwerken
Look for responds of Deckers Division of WorldMed NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deckers Division of WorldMed NV. Laat een reactie achter voor Deckers Division of WorldMed NV. Deckers Division of WorldMed NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deckers Division of WorldMed NV. Leave a respond for Deckers Division of WorldMed NV. Deckers Division of WorldMed NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deckers Division of WorldMed NV op de google maps. Adres en contacten Deckers Division of WorldMed NV
Location of Deckers Division of WorldMed NV on the google maps. Address and contacts of Deckers Division of WorldMed NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Deckers Division of WorldMed NV Deckers Division of WorldMed NV: COIFFURE COOMANS | GARAGE AUDERGHEMOIS | Wathelet Melchior | BUYSE KAREN | TAXI ERIC

Other related companies as Deckers Division of WorldMed NV: COIFFURE COOMANS | GARAGE AUDERGHEMOIS | Wathelet Melchior | BUYSE KAREN | TAXI ERIC

Deckers Division of WorldMed NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deckers Division of WorldMed NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06518157958. Het bedrijf Deckers Division of WorldMed NV bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 12 3001 Heverlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blood Pressure Monitors And Pulse Monitors. Lijst met producten zijn Doctor's bags and emergency cases; Examination and treatment couches (med.); Medical furniture; Medical supplies; Medico-technical articles; Medico-technical products.
De hoofdactiviteit van Deckers Division of WorldMed NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deckers Division of WorldMed NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deckers Division of WorldMed NV, openstaande posities, locatie van Deckers Division of WorldMed NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deckers Division of WorldMed NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deckers Division of WorldMed NV, company assigned to the tax number BE06518157958. The company Deckers Division of WorldMed NV is located at the address: Interleuvenlaan 12 3001 Heverlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blood Pressure Monitors And Pulse Monitors. List of products are Doctor's bags and emergency cases; Examination and treatment couches (med.); Medical furniture; Medical supplies; Medico-technical articles; Medico-technical products.
The main activity of Deckers Division of WorldMed NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deckers Division of WorldMed NV is not available. You also can look at reviews of Deckers Division of WorldMed NV, open positions, location of Deckers Division of WorldMed NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deckers Division of WorldMed NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deckers Division of WorldMed NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deckers Division of WorldMed NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deckers Division of WorldMed NV, employees, financial statistics.