PEREN N. & VERHAEGEN CL.

Contactgegevens PEREN N. & VERHAEGEN CL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEREN N. & VERHAEGEN CL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEREN N. & VERHAEGEN CL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 21; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65663719 (+32-65663719) 65663719 (+32-65663719)

Fax (fax): +32 (83) 230-73-31 +32 (83) 230-73-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEREN N. & VERHAEGEN CL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEREN N. & VERHAEGEN CL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEREN N. & VERHAEGEN CL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEREN N. & VERHAEGEN CL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEREN N. & VERHAEGEN CL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEREN N. & VERHAEGEN CL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEREN N. & VERHAEGEN CL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEREN N. & VERHAEGEN CL.
Products information PEREN N. & VERHAEGEN CL.

BTW identificatienummer (tax): BE03853149414
Ondernemingsnummer: 1344696044
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PEREN N. & VERHAEGEN CL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEREN N. & VERHAEGEN CL.
(Get full report from official database of BE for PEREN N. & VERHAEGEN CL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEREN N. & VERHAEGEN CL.
Addition kinds of activities for PEREN N. & VERHAEGEN CL.

519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
53990000. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
79991503. Plezier Rit | Amusement ride

Werken bij PEREN N. & VERHAEGEN CL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEREN N. & VERHAEGEN CL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEREN N. & VERHAEGEN CL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEREN N. & VERHAEGEN CL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van PEREN N. & VERHAEGEN CL. in sociale netwerken
Look for responds of PEREN N. & VERHAEGEN CL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEREN N. & VERHAEGEN CL.. Laat een reactie achter voor PEREN N. & VERHAEGEN CL.. PEREN N. & VERHAEGEN CL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEREN N. & VERHAEGEN CL.. Leave a respond for PEREN N. & VERHAEGEN CL.. PEREN N. & VERHAEGEN CL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEREN N. & VERHAEGEN CL. op de google maps. Adres en contacten PEREN N. & VERHAEGEN CL.
Location of PEREN N. & VERHAEGEN CL. on the google maps. Address and contacts of PEREN N. & VERHAEGEN CL.

Andere gerelateerde bedrijven als come PEREN N. & VERHAEGEN CL. PEREN N. & VERHAEGEN CL.: BAKKERIJ MARTENS-THIJS | DE SANDWICHBAR | Deschacht D | GARAGE SOMVILLE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as PEREN N. & VERHAEGEN CL.: BAKKERIJ MARTENS-THIJS | DE SANDWICHBAR | Deschacht D | GARAGE SOMVILLE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

PEREN N. & VERHAEGEN CL. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEREN N. & VERHAEGEN CL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853149414. Het bedrijf PEREN N. & VERHAEGEN CL. bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 21; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in PEREN N. & VERHAEGEN CL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEREN N. & VERHAEGEN CL. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEREN N. & VERHAEGEN CL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEREN N. & VERHAEGEN CL., openstaande posities, locatie van PEREN N. & VERHAEGEN CL. op de kaart.

PEREN N. & VERHAEGEN CL. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEREN N. & VERHAEGEN CL., company assigned to the tax number BE03853149414. The company PEREN N. & VERHAEGEN CL. is located at the address: RUE ALBERT IER 21; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in PEREN N. & VERHAEGEN CL. were not found.
The main activity of PEREN N. & VERHAEGEN CL. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEREN N. & VERHAEGEN CL. is not available. You also can look at reviews of PEREN N. & VERHAEGEN CL., open positions, location of PEREN N. & VERHAEGEN CL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEREN N. & VERHAEGEN CL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEREN N. & VERHAEGEN CL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEREN N. & VERHAEGEN CL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEREN N. & VERHAEGEN CL., employees, financial statistics.