CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT

Contactgegevens CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortedreef 28; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 238 32 83; 0477 33 40 06 (+32-09 238 32 83; 0477 33 40 06) 09 238 32 83; 0477 33 40 06 (+32-09 238 32 83; 0477 33 40 06)

Fax (fax): 09 238 32 83 (+32-09 238 32 83) 09 238 32 83 (+32-09 238 32 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT
Products information CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE06349517822
Ondernemingsnummer: 9001342773
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Beauty salons

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT
Addition kinds of activities for CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT

2812. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
208603. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
509107. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events

Werken bij CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. Laat een reactie achter voor CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. Leave a respond for CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT. CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT
Location of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: Sita Belgium SA | R. & M. | Biehotex NV | AURORE MANNAERT | P?PINI?RE DES 7 FONTAINES

Other related companies as CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT: Sita Belgium SA | R. & M. | Biehotex NV | AURORE MANNAERT | P?PINI?RE DES 7 FONTAINES

CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06349517822. Het bedrijf CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT bevindt zich op het adres: Kortedreef 28; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, openstaande posities, locatie van CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT op de kaart.

CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, company assigned to the tax number BE06349517822. The company CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is located at the address: Kortedreef 28; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. List of products are Beauty salons.
The main activity of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, open positions, location of CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE VERDONCK SCHOONHEIDSINSTITUUT, employees, financial statistics.