Sita Belgium SA

Contactgegevens Sita Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sita Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sita Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Avenir 22; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur), België

Telefoon (phone): 04 247 31 31 (+32-04 247 31 31) 04 247 31 31 (+32-04 247 31 31)

Fax (fax): 04 247 31 47 (+32-04 247 31 47) 04 247 31 47 (+32-04 247 31 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sita Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sita Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sita Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sita Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sita Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sita Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sita Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sita Belgium SA
Products information Sita Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE02909149169
Ondernemingsnummer: 3945983886
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sita Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Sita Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sita Belgium SA
Addition kinds of activities for Sita Belgium SA

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
305204. Plastic riemen | Plastic belting
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
49410000. Water voorraad | Water supply
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks

Werken bij Sita Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sita Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sita Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sita Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

 • GATEBEDIENDE (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VEREM CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

 • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

  Type: Vaste Job

  Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

 • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

 • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

Zoek naar antwoorden van Sita Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Sita Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sita Belgium SA. Laat een reactie achter voor Sita Belgium SA. Sita Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sita Belgium SA. Leave a respond for Sita Belgium SA. Sita Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sita Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Sita Belgium SA
Location of Sita Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Sita Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sita Belgium SA Sita Belgium SA: MARICAR | VANDEKERCKHOVE BANDENBEDRIJF | WIM VERDONCK | NOEL KINO | DE GEZELLE ROBERT

Other related companies as Sita Belgium SA: MARICAR | VANDEKERCKHOVE BANDENBEDRIJF | WIM VERDONCK | NOEL KINO | DE GEZELLE ROBERT

Sita Belgium SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sita Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02909149169. Het bedrijf Sita Belgium SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Avenir 22; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Sita Belgium SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sita Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sita Belgium SA, openstaande posities, locatie van Sita Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sita Belgium SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sita Belgium SA, company assigned to the tax number BE02909149169. The company Sita Belgium SA is located at the address: Rue de l'Avenir 22; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Sita Belgium SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sita Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Sita Belgium SA, open positions, location of Sita Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sita Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sita Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sita Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sita Belgium SA, employees, financial statistics.