BEHOGNE MARIE-JEANNE

Contactgegevens BEHOGNE MARIE-JEANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEHOGNE MARIE-JEANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEHOGNE MARIE-JEANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gendebien 5; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 35 23 83 (+32-071 35 23 83) 071 35 23 83 (+32-071 35 23 83)

Fax (fax): +32 (65) 410-50-88 +32 (65) 410-50-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEHOGNE MARIE-JEANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEHOGNE MARIE-JEANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEHOGNE MARIE-JEANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEHOGNE MARIE-JEANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEHOGNE MARIE-JEANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEHOGNE MARIE-JEANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEHOGNE MARIE-JEANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEHOGNE MARIE-JEANNE
Products information BEHOGNE MARIE-JEANNE

BTW identificatienummer (tax): BE01120300292
Ondernemingsnummer: 8123809814
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BEHOGNE MARIE-JEANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEHOGNE MARIE-JEANNE
(Get full report from official database of BE for BEHOGNE MARIE-JEANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEHOGNE MARIE-JEANNE
Addition kinds of activities for BEHOGNE MARIE-JEANNE

2721. periodieken | Periodicals
3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
16230204. Transmissie toren (telecommunicatie) constructie | Transmitting tower (telecommunication) construction
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
73810101. Pantserdiensten | Armored car services
76991900. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
82490200. Business training services | Business training services
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij BEHOGNE MARIE-JEANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEHOGNE MARIE-JEANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEHOGNE MARIE-JEANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEHOGNE MARIE-JEANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van BEHOGNE MARIE-JEANNE in sociale netwerken
Look for responds of BEHOGNE MARIE-JEANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEHOGNE MARIE-JEANNE. Laat een reactie achter voor BEHOGNE MARIE-JEANNE. BEHOGNE MARIE-JEANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEHOGNE MARIE-JEANNE. Leave a respond for BEHOGNE MARIE-JEANNE. BEHOGNE MARIE-JEANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEHOGNE MARIE-JEANNE op de google maps. Adres en contacten BEHOGNE MARIE-JEANNE
Location of BEHOGNE MARIE-JEANNE on the google maps. Address and contacts of BEHOGNE MARIE-JEANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEHOGNE MARIE-JEANNE BEHOGNE MARIE-JEANNE: FLBSB NV | CTR.HIPPIQUE MONS-HAINAUT | ALPHASOFT | BOLDIMMO | De Pelder

Other related companies as BEHOGNE MARIE-JEANNE: FLBSB NV | CTR.HIPPIQUE MONS-HAINAUT | ALPHASOFT | BOLDIMMO | De Pelder

BEHOGNE MARIE-JEANNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEHOGNE MARIE-JEANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01120300292. Het bedrijf BEHOGNE MARIE-JEANNE bevindt zich op het adres: Rue Gendebien 5; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in BEHOGNE MARIE-JEANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEHOGNE MARIE-JEANNE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEHOGNE MARIE-JEANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEHOGNE MARIE-JEANNE, openstaande posities, locatie van BEHOGNE MARIE-JEANNE op de kaart.

BEHOGNE MARIE-JEANNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEHOGNE MARIE-JEANNE, company assigned to the tax number BE01120300292. The company BEHOGNE MARIE-JEANNE is located at the address: Rue Gendebien 5; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. Products created in BEHOGNE MARIE-JEANNE were not found.
The main activity of BEHOGNE MARIE-JEANNE is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEHOGNE MARIE-JEANNE is not available. You also can look at reviews of BEHOGNE MARIE-JEANNE, open positions, location of BEHOGNE MARIE-JEANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEHOGNE MARIE-JEANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEHOGNE MARIE-JEANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEHOGNE MARIE-JEANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEHOGNE MARIE-JEANNE, employees, financial statistics.