M.B. PODOLOGIE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • M.B. PODOLOGIE
Private companiesReal Estate • M.B. PODOLOGIE

Contactgegevens M.B. PODOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.B. PODOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.B. PODOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Quint 147; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 465 33 89 (+32-02 465 33 89) 02 465 33 89 (+32-02 465 33 89)

Fax (fax): 02 468 53 20 (+32-02 468 53 20) 02 468 53 20 (+32-02 468 53 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.B. PODOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.B. PODOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.B. PODOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.B. PODOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.B. PODOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.B. PODOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.B. PODOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.B. PODOLOGIE
Products information M.B. PODOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE03444183349
Ondernemingsnummer: 7640686035
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in M.B. PODOLOGIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure - Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.B. PODOLOGIE
(Get full report from official database of BE for M.B. PODOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.B. PODOLOGIE
Addition kinds of activities for M.B. PODOLOGIE

829905. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij M.B. PODOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.B. PODOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.B. PODOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.B. PODOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

Zoek naar antwoorden van M.B. PODOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of M.B. PODOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.B. PODOLOGIE. Laat een reactie achter voor M.B. PODOLOGIE. M.B. PODOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.B. PODOLOGIE. Leave a respond for M.B. PODOLOGIE. M.B. PODOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.B. PODOLOGIE op de google maps. Adres en contacten M.B. PODOLOGIE
Location of M.B. PODOLOGIE on the google maps. Address and contacts of M.B. PODOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.B. PODOLOGIE M.B. PODOLOGIE: JEAN-CLAUDE MAILLEUX | Dekimpe Immo SPRL | ANDR? VAN CUTSEM | ETIENNE VERBEIREN | EXPERTISEBUREAU ROTTHIER

Other related companies as M.B. PODOLOGIE: JEAN-CLAUDE MAILLEUX | Dekimpe Immo SPRL | ANDR? VAN CUTSEM | ETIENNE VERBEIREN | EXPERTISEBUREAU ROTTHIER

M.B. PODOLOGIE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.B. PODOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03444183349. Het bedrijf M.B. PODOLOGIE bevindt zich op het adres: Avenue Charles Quint 147; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pedicure - Supplies. Producten gemaakt in M.B. PODOLOGIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.B. PODOLOGIE is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.B. PODOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.B. PODOLOGIE, openstaande posities, locatie van M.B. PODOLOGIE op de kaart.

M.B. PODOLOGIE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.B. PODOLOGIE, company assigned to the tax number BE03444183349. The company M.B. PODOLOGIE is located at the address: Avenue Charles Quint 147; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pedicure - Supplies. Products created in M.B. PODOLOGIE were not found.
The main activity of M.B. PODOLOGIE is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.B. PODOLOGIE is not available. You also can look at reviews of M.B. PODOLOGIE, open positions, location of M.B. PODOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.B. PODOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.B. PODOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.B. PODOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.B. PODOLOGIE, employees, financial statistics.