SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV

Contactgegevens SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albrecht D眉rerlaan 6; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 227 85 68; 0475 71 69 76 (+32-09 227 85 68; 0475 71 69 76) 09 227 85 68; 0475 71 69 76 (+32-09 227 85 68; 0475 71 69 76)

Fax (fax): 09 236 23 62 (+32-09 236 23 62) 09 236 23 62 (+32-09 236 23 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV
Products information SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV

BTW identificatienummer (tax): BE04899047851
Ondernemingsnummer: 1230438232
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Gardening supplies

Product categorie (product category): Peat products and soil

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV
(Get full report from official database of BE for SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV
Addition kinds of activities for SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV

20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
34419904. Vloerplaten, metaal | Floor jacks, metal
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields

Werken bij SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV in sociale netwerken
Look for responds of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. Laat een reactie achter voor SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. Leave a respond for SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV. SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV op de google maps. Adres en contacten SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV
Location of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV on the google maps. Address and contacts of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: DISCODAN | CR?ATEUR BRUNO | Magdalena (Boutique) | Kewa Pet Shops | Frucon

Other related companies as SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV: DISCODAN | CR?ATEUR BRUNO | Magdalena (Boutique) | Kewa Pet Shops | Frucon

SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04899047851. Het bedrijf SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV bevindt zich op het adres: Albrecht D眉rerlaan 6; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Peat products and soil. Lijst met producten zijn Gardening supplies.
De hoofdactiviteit van SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, openstaande posities, locatie van SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV op de kaart.

SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, company assigned to the tax number BE04899047851. The company SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is located at the address: Albrecht D眉rerlaan 6; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Peat products and soil. List of products are Gardening supplies.
The main activity of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV is not available. You also can look at reviews of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, open positions, location of SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHORS & COMPOST MAATSCHAPP NV, employees, financial statistics.