HAINAUT COMPOST

Contactgegevens HAINAUT COMPOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAINAUT COMPOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAINAUT COMPOST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Orbette; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): 065 35 12 16; 081 56 98 56 (+32-065 35 12 16; 081 56 98 56) 065 35 12 16; 081 56 98 56 (+32-065 35 12 16; 081 56 98 56)

Fax (fax): +32 (87) 396-59-57 +32 (87) 396-59-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAINAUT COMPOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAINAUT COMPOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAINAUT COMPOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAINAUT COMPOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAINAUT COMPOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAINAUT COMPOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAINAUT COMPOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAINAUT COMPOST
Products information HAINAUT COMPOST

BTW identificatienummer (tax): BE06081726074
Ondernemingsnummer: 8602813720
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in HAINAUT COMPOST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Peat products and soil

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAINAUT COMPOST
(Get full report from official database of BE for HAINAUT COMPOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAINAUT COMPOST
Addition kinds of activities for HAINAUT COMPOST

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
29990000. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
34440600. Markten en luifels | Awnings and canopies
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines

Werken bij HAINAUT COMPOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAINAUT COMPOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAINAUT COMPOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAINAUT COMPOST. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

Zoek naar antwoorden van HAINAUT COMPOST in sociale netwerken
Look for responds of HAINAUT COMPOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAINAUT COMPOST. Laat een reactie achter voor HAINAUT COMPOST. HAINAUT COMPOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAINAUT COMPOST. Leave a respond for HAINAUT COMPOST. HAINAUT COMPOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAINAUT COMPOST op de google maps. Adres en contacten HAINAUT COMPOST
Location of HAINAUT COMPOST on the google maps. Address and contacts of HAINAUT COMPOST

Andere gerelateerde bedrijven als come HAINAUT COMPOST HAINAUT COMPOST: FLPIETERS REIZEN | G & M CHAUFFAGE SPRL | SPAR | ELSTER | Psyman BVBA

Other related companies as HAINAUT COMPOST: FLPIETERS REIZEN | G & M CHAUFFAGE SPRL | SPAR | ELSTER | Psyman BVBA

HAINAUT COMPOST is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAINAUT COMPOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06081726074. Het bedrijf HAINAUT COMPOST bevindt zich op het adres: Rue de l'Orbette; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Peat products and soil. Producten gemaakt in HAINAUT COMPOST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAINAUT COMPOST is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAINAUT COMPOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAINAUT COMPOST, openstaande posities, locatie van HAINAUT COMPOST op de kaart.

HAINAUT COMPOST is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAINAUT COMPOST, company assigned to the tax number BE06081726074. The company HAINAUT COMPOST is located at the address: Rue de l'Orbette; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 317,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Peat products and soil. Products created in HAINAUT COMPOST were not found.
The main activity of HAINAUT COMPOST is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAINAUT COMPOST is not available. You also can look at reviews of HAINAUT COMPOST, open positions, location of HAINAUT COMPOST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAINAUT COMPOST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAINAUT COMPOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAINAUT COMPOST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAINAUT COMPOST, employees, financial statistics.