Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

Contactgegevens Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monnikenwerve 17 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

Fax (fax): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.
Products information Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE05168212890
Ondernemingsnummer: 3384857177
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Payroll accounting services for enterprises

Product categorie (product category): Payroll Accounting Services For Enterprises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.
Addition kinds of activities for Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
22810211. Vinal garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Vinal yarn, spun: made from purchased staple
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
32990100. Mica producten | Mica products
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
38230405. Coulometrische analysatoren, industrieel proces type | Coulometric analyzers, industrial process type

Werken bij Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Leave a respond for Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.. Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.
Location of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: Theys François | CADRUS | LA VIEILLE GRANGE | Guide des Connaisseurs (Le) | P?TISS. JOEL & CHRISTINE

Other related companies as Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.: Theys François | CADRUS | LA VIEILLE GRANGE | Guide des Connaisseurs (Le) | P?TISS. JOEL & CHRISTINE

Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05168212890. Het bedrijf Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 17 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Payroll Accounting Services For Enterprises. Lijst met producten zijn Payroll accounting services for enterprises.
De hoofdactiviteit van Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., openstaande posities, locatie van Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., company assigned to the tax number BE05168212890. The company Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is located at the address: Monnikenwerve 17 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Payroll Accounting Services For Enterprises. List of products are Payroll accounting services for enterprises.
The main activity of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., open positions, location of Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W., employees, financial statistics.