Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.

Contactgegevens Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand route 7 4163 Tavier, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.
Products information Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05140747070
Ondernemingsnummer: 4267059326
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Paving stones

Product categorie (product category): Paving Stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.

01390200. Voedselgewassen | Food crops
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
51990202. kalenders | Calendars
51999908. Canvas producten | Canvas products
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

Zoek naar antwoorden van Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Leave a respond for Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.. Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.
Location of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: COIFFURE MARIANNE | ANNE DESOURMEAUX | VEDIOR INTERIM | Valentine Boutique | PIERRE COENEN

Other related companies as Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L.: COIFFURE MARIANNE | ANNE DESOURMEAUX | VEDIOR INTERIM | Valentine Boutique | PIERRE COENEN

Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05140747070. Het bedrijf Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Grand route 7 4163 Tavier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paving Stones. Lijst met producten zijn Paving stones.
De hoofdactiviteit van Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05140747070. The company Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is located at the address: Grand route 7 4163 Tavier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paving Stones. List of products are Paving stones.
The main activity of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., open positions, location of Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carri猫re de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L., employees, financial statistics.