Office de la Propri茅t茅 Industrielle

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten • Office de la Propri茅t茅 Industrielle

Contactgegevens Office de la Propri茅t茅 Industrielle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Office de la Propri茅t茅 Industrielle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Office de la Propri茅t茅 Industrielle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Roi Albert II 16; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 206 41 11 (+32-02 206 41 11) 02 206 41 11 (+32-02 206 41 11)

Fax (fax): 02 206 57 50 (+32-02 206 57 50) 02 206 57 50 (+32-02 206 57 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Office de la Propri茅t茅 Industrielle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Office de la Propri茅t茅 Industrielle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Office de la Propri茅t茅 Industrielle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Office de la Propri茅t茅 Industrielle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Office de la Propri茅t茅 Industrielle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Office de la Propri茅t茅 Industrielle
Products information Office de la Propri茅t茅 Industrielle

BTW identificatienummer (tax): BE07531646728
Ondernemingsnummer: 1271362304
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Office de la Propri茅t茅 Industrielle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Patent and trademark agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Office de la Propri茅t茅 Industrielle
(Get full report from official database of BE for Office de la Propri茅t茅 Industrielle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Office de la Propri茅t茅 Industrielle
Addition kinds of activities for Office de la Propri茅t茅 Industrielle

5331. Variety winkels | Variety stores
365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance
86410102. Gemeenschapsklub | Community membership club

Werken bij Office de la Propri茅t茅 Industrielle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Office de la Propri茅t茅 Industrielle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van Office de la Propri茅t茅 Industrielle in sociale netwerken
Look for responds of Office de la Propri茅t茅 Industrielle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Laat een reactie achter voor Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Office de la Propri茅t茅 Industrielle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Leave a respond for Office de la Propri茅t茅 Industrielle. Office de la Propri茅t茅 Industrielle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Office de la Propri茅t茅 Industrielle op de google maps. Adres en contacten Office de la Propri茅t茅 Industrielle
Location of Office de la Propri茅t茅 Industrielle on the google maps. Address and contacts of Office de la Propri茅t茅 Industrielle

Andere gerelateerde bedrijven als come Office de la Propri茅t茅 Industrielle Office de la Propri茅t茅 Industrielle: FRANCIS POOT | JEAN COUVREUR | Leybaert D | Skevee | PB PARTS

Other related companies as Office de la Propri茅t茅 Industrielle: FRANCIS POOT | JEAN COUVREUR | Leybaert D | Skevee | PB PARTS

Office de la Propri茅t茅 Industrielle is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Office de la Propri茅t茅 Industrielle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531646728. Het bedrijf Office de la Propri茅t茅 Industrielle bevindt zich op het adres: Boulevard du Roi Albert II 16; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Patent and trademark agencies. Producten gemaakt in Office de la Propri茅t茅 Industrielle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Office de la Propri茅t茅 Industrielle is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Office de la Propri茅t茅 Industrielle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Office de la Propri茅t茅 Industrielle, openstaande posities, locatie van Office de la Propri茅t茅 Industrielle op de kaart.

Office de la Propri茅t茅 Industrielle is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Office de la Propri茅t茅 Industrielle, company assigned to the tax number BE07531646728. The company Office de la Propri茅t茅 Industrielle is located at the address: Boulevard du Roi Albert II 16; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Patent and trademark agencies. Products created in Office de la Propri茅t茅 Industrielle were not found.
The main activity of Office de la Propri茅t茅 Industrielle is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Office de la Propri茅t茅 Industrielle is not available. You also can look at reviews of Office de la Propri茅t茅 Industrielle, open positions, location of Office de la Propri茅t茅 Industrielle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Office de la Propri茅t茅 Industrielle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Office de la Propri茅t茅 Industrielle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Office de la Propri茅t茅 Industrielle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Office de la Propri茅t茅 Industrielle, employees, financial statistics.