Bureau Ottelohe Jr BVBA

Contactgegevens Bureau Ottelohe Jr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Ottelohe Jr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Ottelohe Jr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Louiza-Marialei 8; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 02 779 44 82; 03 213 59 62 (+32-02 779 44 82; 03 213 59 62) 02 779 44 82; 03 213 59 62 (+32-02 779 44 82; 03 213 59 62)

Fax (fax): 03 213 59 65 (+32-03 213 59 65) 03 213 59 65 (+32-03 213 59 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Ottelohe Jr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Ottelohe Jr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Ottelohe Jr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Ottelohe Jr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Ottelohe Jr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Ottelohe Jr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Ottelohe Jr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Ottelohe Jr BVBA
Products information Bureau Ottelohe Jr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06588470458
Ondernemingsnummer: 8526184082
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Bureau Ottelohe Jr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Patent and trademark agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Ottelohe Jr BVBA
(Get full report from official database of BE for Bureau Ottelohe Jr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Ottelohe Jr BVBA
Addition kinds of activities for Bureau Ottelohe Jr BVBA

35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate

Werken bij Bureau Ottelohe Jr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Ottelohe Jr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Ottelohe Jr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Ottelohe Jr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Bureau Ottelohe Jr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Ottelohe Jr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Ottelohe Jr BVBA. Laat een reactie achter voor Bureau Ottelohe Jr BVBA. Bureau Ottelohe Jr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Ottelohe Jr BVBA. Leave a respond for Bureau Ottelohe Jr BVBA. Bureau Ottelohe Jr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Ottelohe Jr BVBA op de google maps. Adres en contacten Bureau Ottelohe Jr BVBA
Location of Bureau Ottelohe Jr BVBA on the google maps. Address and contacts of Bureau Ottelohe Jr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Ottelohe Jr BVBA Bureau Ottelohe Jr BVBA: Centre Médico Psychothérapique | MARC ARCHAMBEAU | DIANE VOET | LES FOUG?RES | ABBAMBATO

Other related companies as Bureau Ottelohe Jr BVBA: Centre Médico Psychothérapique | MARC ARCHAMBEAU | DIANE VOET | LES FOUG?RES | ABBAMBATO

Bureau Ottelohe Jr BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Ottelohe Jr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06588470458. Het bedrijf Bureau Ottelohe Jr BVBA bevindt zich op het adres: Louiza-Marialei 8; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Patent and trademark agencies. Producten gemaakt in Bureau Ottelohe Jr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Ottelohe Jr BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Ottelohe Jr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Ottelohe Jr BVBA, openstaande posities, locatie van Bureau Ottelohe Jr BVBA op de kaart.

Bureau Ottelohe Jr BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau Ottelohe Jr BVBA, company assigned to the tax number BE06588470458. The company Bureau Ottelohe Jr BVBA is located at the address: Louiza-Marialei 8; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Patent and trademark agencies. Products created in Bureau Ottelohe Jr BVBA were not found.
The main activity of Bureau Ottelohe Jr BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Ottelohe Jr BVBA is not available. You also can look at reviews of Bureau Ottelohe Jr BVBA, open positions, location of Bureau Ottelohe Jr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Ottelohe Jr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Ottelohe Jr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Ottelohe Jr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Ottelohe Jr BVBA, employees, financial statistics.