CLIC CLAC 1H

Contactgegevens CLIC CLAC 1H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLIC CLAC 1H: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLIC CLAC 1H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Coll猫ge 9; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 32 21 37 (+32-071 32 21 37) 071 32 21 37 (+32-071 32 21 37)

Fax (fax): 071 30 00 78 (+32-071 30 00 78) 071 30 00 78 (+32-071 30 00 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLIC CLAC 1H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLIC CLAC 1H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLIC CLAC 1H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLIC CLAC 1H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLIC CLAC 1H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLIC CLAC 1H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLIC CLAC 1H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLIC CLAC 1H
Products information CLIC CLAC 1H

BTW identificatienummer (tax): BE09564117431
Ondernemingsnummer: 7988403320
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Photographers; Photographic & film laboratories; Slides; Photographers - Industrial & technical; Picture framers

Product categorie (product category): Passport photos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLIC CLAC 1H
(Get full report from official database of BE for CLIC CLAC 1H)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLIC CLAC 1H
Addition kinds of activities for CLIC CLAC 1H

531100. Warenhuizen | Department stores
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters

Werken bij CLIC CLAC 1H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLIC CLAC 1H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLIC CLAC 1H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLIC CLAC 1H. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van CLIC CLAC 1H in sociale netwerken
Look for responds of CLIC CLAC 1H in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLIC CLAC 1H. Laat een reactie achter voor CLIC CLAC 1H. CLIC CLAC 1H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLIC CLAC 1H. Leave a respond for CLIC CLAC 1H. CLIC CLAC 1H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLIC CLAC 1H op de google maps. Adres en contacten CLIC CLAC 1H
Location of CLIC CLAC 1H on the google maps. Address and contacts of CLIC CLAC 1H

Andere gerelateerde bedrijven als come CLIC CLAC 1H CLIC CLAC 1H: De Groote Gaston NV | Arnold Marie-Thérèse | RUSTHUIS ST.ANNA | Philips Ultrasound NV | Mizzy

Other related companies as CLIC CLAC 1H: De Groote Gaston NV | Arnold Marie-Thérèse | RUSTHUIS ST.ANNA | Philips Ultrasound NV | Mizzy

CLIC CLAC 1H is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLIC CLAC 1H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09564117431. Het bedrijf CLIC CLAC 1H bevindt zich op het adres: Rue du Coll猫ge 9; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 736,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Passport photos. Lijst met producten zijn Photographers; Photographic & film laboratories; Slides; Photographers - Industrial & technical; Picture framers.
De hoofdactiviteit van CLIC CLAC 1H is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLIC CLAC 1H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLIC CLAC 1H, openstaande posities, locatie van CLIC CLAC 1H op de kaart.

CLIC CLAC 1H is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLIC CLAC 1H, company assigned to the tax number BE09564117431. The company CLIC CLAC 1H is located at the address: Rue du Coll猫ge 9; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 736,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Passport photos. List of products are Photographers; Photographic & film laboratories; Slides; Photographers - Industrial & technical; Picture framers.
The main activity of CLIC CLAC 1H is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLIC CLAC 1H is not available. You also can look at reviews of CLIC CLAC 1H, open positions, location of CLIC CLAC 1H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLIC CLAC 1H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLIC CLAC 1H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLIC CLAC 1H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLIC CLAC 1H, employees, financial statistics.