RAN TOUR

Contactgegevens RAN TOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAN TOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAN TOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLESTRAAT 96; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53666894 (+32-53666894) 53666894 (+32-53666894)

Fax (fax): +32 (56) 270-56-29 +32 (56) 270-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAN TOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAN TOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAN TOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAN TOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAN TOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAN TOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAN TOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAN TOUR
Products information RAN TOUR

BTW identificatienummer (tax): BE08102935791
Ondernemingsnummer: 2721557617
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in RAN TOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAN TOUR
(Get full report from official database of BE for RAN TOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAN TOUR
Addition kinds of activities for RAN TOUR

26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
34210000. Bestek | Cutlery
34990300. Metalen ladders | Metal ladders
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij RAN TOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAN TOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAN TOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAN TOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van RAN TOUR in sociale netwerken
Look for responds of RAN TOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAN TOUR. Laat een reactie achter voor RAN TOUR. RAN TOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAN TOUR. Leave a respond for RAN TOUR. RAN TOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAN TOUR op de google maps. Adres en contacten RAN TOUR
Location of RAN TOUR on the google maps. Address and contacts of RAN TOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come RAN TOUR RAN TOUR: FEESTZAAL REINAERT | Houvenaghel | Clausse M | PHYSICAL HI-TECH | Karel De Beule

Other related companies as RAN TOUR: FEESTZAAL REINAERT | Houvenaghel | Clausse M | PHYSICAL HI-TECH | Karel De Beule

RAN TOUR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAN TOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08102935791. Het bedrijf RAN TOUR bevindt zich op het adres: BELLESTRAAT 96; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Producten gemaakt in RAN TOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAN TOUR is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAN TOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAN TOUR, openstaande posities, locatie van RAN TOUR op de kaart.

RAN TOUR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAN TOUR, company assigned to the tax number BE08102935791. The company RAN TOUR is located at the address: BELLESTRAAT 96; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Products created in RAN TOUR were not found.
The main activity of RAN TOUR is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RAN TOUR is not available. You also can look at reviews of RAN TOUR, open positions, location of RAN TOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAN TOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAN TOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAN TOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAN TOUR, employees, financial statistics.