ATLAS VOYAGES

Contactgegevens ATLAS VOYAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATLAS VOYAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATLAS VOYAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TONGRES 50-52; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42262493 (+32-42262493) 42262493 (+32-42262493)

Fax (fax): +32 (50) 744-29-99 +32 (50) 744-29-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATLAS VOYAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATLAS VOYAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATLAS VOYAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATLAS VOYAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATLAS VOYAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATLAS VOYAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATLAS VOYAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATLAS VOYAGES
Products information ATLAS VOYAGES

BTW identificatienummer (tax): BE07721160888
Ondernemingsnummer: 9584167480
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ATLAS VOYAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATLAS VOYAGES
(Get full report from official database of BE for ATLAS VOYAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATLAS VOYAGES
Addition kinds of activities for ATLAS VOYAGES

16290501. Chemische fabriek en raffinaderijbouw | Chemical plant and refinery construction
17959903. Demontage van stalen olietanks | Dismantling steel oil tanks
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
89990302. Auteur | Author
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij ATLAS VOYAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATLAS VOYAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATLAS VOYAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATLAS VOYAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van ATLAS VOYAGES in sociale netwerken
Look for responds of ATLAS VOYAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATLAS VOYAGES. Laat een reactie achter voor ATLAS VOYAGES. ATLAS VOYAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATLAS VOYAGES. Leave a respond for ATLAS VOYAGES. ATLAS VOYAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATLAS VOYAGES op de google maps. Adres en contacten ATLAS VOYAGES
Location of ATLAS VOYAGES on the google maps. Address and contacts of ATLAS VOYAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come ATLAS VOYAGES ATLAS VOYAGES: VALERE SCHIETTECATTE | GEORGES VANDERLINCK | Baudin Pierre | Soetaert Jurgen | GEERT MICHIELS

Other related companies as ATLAS VOYAGES: VALERE SCHIETTECATTE | GEORGES VANDERLINCK | Baudin Pierre | Soetaert Jurgen | GEERT MICHIELS

ATLAS VOYAGES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATLAS VOYAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07721160888. Het bedrijf ATLAS VOYAGES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TONGRES 50-52; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Producten gemaakt in ATLAS VOYAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATLAS VOYAGES is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATLAS VOYAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATLAS VOYAGES, openstaande posities, locatie van ATLAS VOYAGES op de kaart.

ATLAS VOYAGES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATLAS VOYAGES, company assigned to the tax number BE07721160888. The company ATLAS VOYAGES is located at the address: CHAUSS?E DE TONGRES 50-52; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Products created in ATLAS VOYAGES were not found.
The main activity of ATLAS VOYAGES is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATLAS VOYAGES is not available. You also can look at reviews of ATLAS VOYAGES, open positions, location of ATLAS VOYAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATLAS VOYAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATLAS VOYAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATLAS VOYAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATLAS VOYAGES, employees, financial statistics.