ALPINA CARS

Contactgegevens ALPINA CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPINA CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPINA CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMSE STEENWEG 1; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38880287 (+32-38880287) 38880287 (+32-38880287)

Fax (fax): +32 (53) 460-92-88 +32 (53) 460-92-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPINA CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPINA CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPINA CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPINA CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPINA CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPINA CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPINA CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPINA CARS
Products information ALPINA CARS

BTW identificatienummer (tax): BE07617614746
Ondernemingsnummer: 6790069580
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ALPINA CARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPINA CARS
(Get full report from official database of BE for ALPINA CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPINA CARS
Addition kinds of activities for ALPINA CARS

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
31439903. Orthopedische schoenen, mannen | Orthopedic shoes, men's
35489900. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
50840201. Naaimachines, industriële | Sewing machines, industrial
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'

Werken bij ALPINA CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPINA CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPINA CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPINA CARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

Zoek naar antwoorden van ALPINA CARS in sociale netwerken
Look for responds of ALPINA CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPINA CARS. Laat een reactie achter voor ALPINA CARS. ALPINA CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPINA CARS. Leave a respond for ALPINA CARS. ALPINA CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPINA CARS op de google maps. Adres en contacten ALPINA CARS
Location of ALPINA CARS on the google maps. Address and contacts of ALPINA CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPINA CARS ALPINA CARS: SOLANGE NICOLAY | Golden Sixties | Forceville NV | A. SCHL?GEL | D.S.J

Other related companies as ALPINA CARS: SOLANGE NICOLAY | Golden Sixties | Forceville NV | A. SCHL?GEL | D.S.J

ALPINA CARS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPINA CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07617614746. Het bedrijf ALPINA CARS bevindt zich op het adres: BOOMSE STEENWEG 1; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Producten gemaakt in ALPINA CARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPINA CARS is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPINA CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPINA CARS, openstaande posities, locatie van ALPINA CARS op de kaart.

ALPINA CARS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPINA CARS, company assigned to the tax number BE07617614746. The company ALPINA CARS is located at the address: BOOMSE STEENWEG 1; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Products created in ALPINA CARS were not found.
The main activity of ALPINA CARS is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPINA CARS is not available. You also can look at reviews of ALPINA CARS, open positions, location of ALPINA CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPINA CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPINA CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPINA CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPINA CARS, employees, financial statistics.