OCEANE TOURS

Contactgegevens OCEANE TOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCEANE TOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCEANE TOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CONSTANT DAVID 416; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85827699 (+32-85827699) 85827699 (+32-85827699)

Fax (fax): +32 (12) 338-22-97 +32 (12) 338-22-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCEANE TOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCEANE TOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCEANE TOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCEANE TOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCEANE TOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCEANE TOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCEANE TOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCEANE TOURS
Products information OCEANE TOURS

BTW identificatienummer (tax): BE06312713623
Ondernemingsnummer: 5143493652
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in OCEANE TOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCEANE TOURS
(Get full report from official database of BE for OCEANE TOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCEANE TOURS
Addition kinds of activities for OCEANE TOURS

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
20370201. Vruchtensapconcentraten, bevroren | Fruit juice concentrates, frozen
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
70119901. hostels | Hostels
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij OCEANE TOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCEANE TOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCEANE TOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCEANE TOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van OCEANE TOURS in sociale netwerken
Look for responds of OCEANE TOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCEANE TOURS. Laat een reactie achter voor OCEANE TOURS. OCEANE TOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCEANE TOURS. Leave a respond for OCEANE TOURS. OCEANE TOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCEANE TOURS op de google maps. Adres en contacten OCEANE TOURS
Location of OCEANE TOURS on the google maps. Address and contacts of OCEANE TOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come OCEANE TOURS OCEANE TOURS: FLTRANSPORT WIM VAN BELLEGHEM BVBA | B.S.I. CONSULT | JOSEPH VANDEBOSCH | Spiessens C (Firma) | SONIM

Other related companies as OCEANE TOURS: FLTRANSPORT WIM VAN BELLEGHEM BVBA | B.S.I. CONSULT | JOSEPH VANDEBOSCH | Spiessens C (Firma) | SONIM

OCEANE TOURS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCEANE TOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06312713623. Het bedrijf OCEANE TOURS bevindt zich op het adres: RUE CONSTANT DAVID 416; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg. Producten gemaakt in OCEANE TOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCEANE TOURS is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCEANE TOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCEANE TOURS, openstaande posities, locatie van OCEANE TOURS op de kaart.

OCEANE TOURS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCEANE TOURS, company assigned to the tax number BE06312713623. The company OCEANE TOURS is located at the address: RUE CONSTANT DAVID 416; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Passagiersvervoer over de weg. Products created in OCEANE TOURS were not found.
The main activity of OCEANE TOURS is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OCEANE TOURS is not available. You also can look at reviews of OCEANE TOURS, open positions, location of OCEANE TOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCEANE TOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCEANE TOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCEANE TOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCEANE TOURS, employees, financial statistics.