AUTOCARS SINT-PAULUS

Contactgegevens AUTOCARS SINT-PAULUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS SINT-PAULUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS SINT-PAULUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP AALST 194; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52355338 (+32-52355338) 52355338 (+32-52355338)

Fax (fax): +32 (61) 844-88-23 +32 (61) 844-88-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS SINT-PAULUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS SINT-PAULUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS SINT-PAULUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS SINT-PAULUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS SINT-PAULUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS SINT-PAULUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS SINT-PAULUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS SINT-PAULUS
Products information AUTOCARS SINT-PAULUS

BTW identificatienummer (tax): BE07051544189
Ondernemingsnummer: 4812255859
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in AUTOCARS SINT-PAULUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS SINT-PAULUS
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS SINT-PAULUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS SINT-PAULUS
Addition kinds of activities for AUTOCARS SINT-PAULUS

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
376999. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
22419909. Rayon smalle stoffen | Rayon narrow fabrics
26210606. Papeteries | Papeteries
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
51490102. Margarine | Margarine
70329901. Bijbelkamp | Bible camp

Werken bij AUTOCARS SINT-PAULUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS SINT-PAULUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS SINT-PAULUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS SINT-PAULUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS SINT-PAULUS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS SINT-PAULUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS SINT-PAULUS. Laat een reactie achter voor AUTOCARS SINT-PAULUS. AUTOCARS SINT-PAULUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS SINT-PAULUS. Leave a respond for AUTOCARS SINT-PAULUS. AUTOCARS SINT-PAULUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS SINT-PAULUS op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS SINT-PAULUS
Location of AUTOCARS SINT-PAULUS on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS SINT-PAULUS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS SINT-PAULUS AUTOCARS SINT-PAULUS: Marien P | DOMAINE DU BERLEUR | MARLO TRUCKS | ERIC BEGAUX | Lem Elsis SA

Other related companies as AUTOCARS SINT-PAULUS: Marien P | DOMAINE DU BERLEUR | MARLO TRUCKS | ERIC BEGAUX | Lem Elsis SA

AUTOCARS SINT-PAULUS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS SINT-PAULUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07051544189. Het bedrijf AUTOCARS SINT-PAULUS bevindt zich op het adres: STEENWEG OP AALST 194; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg. Producten gemaakt in AUTOCARS SINT-PAULUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS SINT-PAULUS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS SINT-PAULUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS SINT-PAULUS, openstaande posities, locatie van AUTOCARS SINT-PAULUS op de kaart.

AUTOCARS SINT-PAULUS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS SINT-PAULUS, company assigned to the tax number BE07051544189. The company AUTOCARS SINT-PAULUS is located at the address: STEENWEG OP AALST 194; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Passagiersvervoer over de weg. Products created in AUTOCARS SINT-PAULUS were not found.
The main activity of AUTOCARS SINT-PAULUS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS SINT-PAULUS is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS SINT-PAULUS, open positions, location of AUTOCARS SINT-PAULUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS SINT-PAULUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS SINT-PAULUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS SINT-PAULUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS SINT-PAULUS, employees, financial statistics.