AUTOCARS NORBERT

Contactgegevens AUTOCARS NORBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS NORBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS NORBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE CHARLEMAGNE 60; 4841; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87881450 (+32-87881450) 87881450 (+32-87881450)

Fax (fax): +32 (69) 816-26-47 +32 (69) 816-26-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS NORBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS NORBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS NORBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS NORBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS NORBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS NORBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS NORBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS NORBERT
Products information AUTOCARS NORBERT

BTW identificatienummer (tax): BE09108459472
Ondernemingsnummer: 8584136962
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in AUTOCARS NORBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS NORBERT
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS NORBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS NORBERT
Addition kinds of activities for AUTOCARS NORBERT

516904. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
38260304. Osmometers | Osmometers

Werken bij AUTOCARS NORBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS NORBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS NORBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS NORBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS NORBERT in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS NORBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS NORBERT. Laat een reactie achter voor AUTOCARS NORBERT. AUTOCARS NORBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS NORBERT. Leave a respond for AUTOCARS NORBERT. AUTOCARS NORBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS NORBERT op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS NORBERT
Location of AUTOCARS NORBERT on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS NORBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS NORBERT AUTOCARS NORBERT: FE. CAR ACCES. & SPةCIAL. | WILLY LACAEYSE | Domicent Alain | Krantenwinkel (De) | LIPPENS PHILIPPE

Other related companies as AUTOCARS NORBERT: FE. CAR ACCES. & SPةCIAL. | WILLY LACAEYSE | Domicent Alain | Krantenwinkel (De) | LIPPENS PHILIPPE

AUTOCARS NORBERT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS NORBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09108459472. Het bedrijf AUTOCARS NORBERT bevindt zich op het adres: ROUTE CHARLEMAGNE 60; 4841; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg. Producten gemaakt in AUTOCARS NORBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS NORBERT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS NORBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS NORBERT, openstaande posities, locatie van AUTOCARS NORBERT op de kaart.

AUTOCARS NORBERT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS NORBERT, company assigned to the tax number BE09108459472. The company AUTOCARS NORBERT is located at the address: ROUTE CHARLEMAGNE 60; 4841; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Passagiersvervoer over de weg. Products created in AUTOCARS NORBERT were not found.
The main activity of AUTOCARS NORBERT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS NORBERT is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS NORBERT, open positions, location of AUTOCARS NORBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS NORBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS NORBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS NORBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS NORBERT, employees, financial statistics.