PICOBELLO RENTING BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PICOBELLO RENTING BVBA
Private companiesHealth Services • PICOBELLO RENTING BVBA

Contactgegevens PICOBELLO RENTING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PICOBELLO RENTING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PICOBELLO RENTING BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abraham Hansstraat 9-11; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 70 60 (+32-051 24 70 60) 051 24 70 60 (+32-051 24 70 60)

Fax (fax): 051 24 70 61 (+32-051 24 70 61) 051 24 70 61 (+32-051 24 70 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PICOBELLO RENTING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PICOBELLO RENTING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PICOBELLO RENTING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PICOBELLO RENTING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PICOBELLO RENTING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PICOBELLO RENTING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PICOBELLO RENTING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PICOBELLO RENTING BVBA
Products information PICOBELLO RENTING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08813751220
Ondernemingsnummer: 6170166015
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Tableware - Rental

Product categorie (product category): Party supplies - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PICOBELLO RENTING BVBA
(Get full report from official database of BE for PICOBELLO RENTING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PICOBELLO RENTING BVBA
Addition kinds of activities for PICOBELLO RENTING BVBA

249100. Houtbescherming | Wood preserving
729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
17529908. Houten vloerinstallatie en renovatie | Wood floor installation and refinishing
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood

Werken bij PICOBELLO RENTING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PICOBELLO RENTING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PICOBELLO RENTING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PICOBELLO RENTING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van PICOBELLO RENTING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PICOBELLO RENTING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PICOBELLO RENTING BVBA. Laat een reactie achter voor PICOBELLO RENTING BVBA. PICOBELLO RENTING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PICOBELLO RENTING BVBA. Leave a respond for PICOBELLO RENTING BVBA. PICOBELLO RENTING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PICOBELLO RENTING BVBA op de google maps. Adres en contacten PICOBELLO RENTING BVBA
Location of PICOBELLO RENTING BVBA on the google maps. Address and contacts of PICOBELLO RENTING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PICOBELLO RENTING BVBA PICOBELLO RENTING BVBA: Patricia Schoonheidsinstituut | GLACIER L?ONARD | Heylens BVBA | FRANS DEMARE | JULIUS HULSMANS

Other related companies as PICOBELLO RENTING BVBA: Patricia Schoonheidsinstituut | GLACIER L?ONARD | Heylens BVBA | FRANS DEMARE | JULIUS HULSMANS

PICOBELLO RENTING BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PICOBELLO RENTING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08813751220. Het bedrijf PICOBELLO RENTING BVBA bevindt zich op het adres: Abraham Hansstraat 9-11; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Party supplies - Rental. Lijst met producten zijn Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Tableware - Rental.
De hoofdactiviteit van PICOBELLO RENTING BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PICOBELLO RENTING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PICOBELLO RENTING BVBA, openstaande posities, locatie van PICOBELLO RENTING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PICOBELLO RENTING BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PICOBELLO RENTING BVBA, company assigned to the tax number BE08813751220. The company PICOBELLO RENTING BVBA is located at the address: Abraham Hansstraat 9-11; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Party supplies - Rental. List of products are Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Tableware - Rental.
The main activity of PICOBELLO RENTING BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PICOBELLO RENTING BVBA is not available. You also can look at reviews of PICOBELLO RENTING BVBA, open positions, location of PICOBELLO RENTING BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PICOBELLO RENTING BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PICOBELLO RENTING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PICOBELLO RENTING BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PICOBELLO RENTING BVBA, employees, financial statistics.