ARTISUN SPRINGKASTELEN

Contactgegevens ARTISUN SPRINGKASTELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTISUN SPRINGKASTELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTISUN SPRINGKASTELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersesteenweg 28A; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 50 15 67 (+32-089 50 15 67) 089 50 15 67 (+32-089 50 15 67)

Fax (fax): 089 50 15 67 (+32-089 50 15 67) 089 50 15 67 (+32-089 50 15 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTISUN SPRINGKASTELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTISUN SPRINGKASTELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTISUN SPRINGKASTELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTISUN SPRINGKASTELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTISUN SPRINGKASTELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTISUN SPRINGKASTELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTISUN SPRINGKASTELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTISUN SPRINGKASTELEN
Products information ARTISUN SPRINGKASTELEN

BTW identificatienummer (tax): BE05164916992
Ondernemingsnummer: 2770721435
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Fair attractions - Sale & hiring

Product categorie (product category): Party supplies - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTISUN SPRINGKASTELEN
(Get full report from official database of BE for ARTISUN SPRINGKASTELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTISUN SPRINGKASTELEN
Addition kinds of activities for ARTISUN SPRINGKASTELEN

399101. bezems | Brooms
10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
20610100. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products

Werken bij ARTISUN SPRINGKASTELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTISUN SPRINGKASTELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTISUN SPRINGKASTELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTISUN SPRINGKASTELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van ARTISUN SPRINGKASTELEN in sociale netwerken
Look for responds of ARTISUN SPRINGKASTELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTISUN SPRINGKASTELEN. Laat een reactie achter voor ARTISUN SPRINGKASTELEN. ARTISUN SPRINGKASTELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTISUN SPRINGKASTELEN. Leave a respond for ARTISUN SPRINGKASTELEN. ARTISUN SPRINGKASTELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTISUN SPRINGKASTELEN op de google maps. Adres en contacten ARTISUN SPRINGKASTELEN
Location of ARTISUN SPRINGKASTELEN on the google maps. Address and contacts of ARTISUN SPRINGKASTELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTISUN SPRINGKASTELEN ARTISUN SPRINGKASTELEN: KRISTELIJK ZIEKENFONDS | MARTINE HEYNEMAN | ROGER-GEORGES ELIAS | Langzaam Verkeer VZW | Balencourt J P & Fils

Other related companies as ARTISUN SPRINGKASTELEN: KRISTELIJK ZIEKENFONDS | MARTINE HEYNEMAN | ROGER-GEORGES ELIAS | Langzaam Verkeer VZW | Balencourt J P & Fils

ARTISUN SPRINGKASTELEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTISUN SPRINGKASTELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164916992. Het bedrijf ARTISUN SPRINGKASTELEN bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 28A; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Party supplies - Rental. Lijst met producten zijn Fair attractions - Sale & hiring.
De hoofdactiviteit van ARTISUN SPRINGKASTELEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTISUN SPRINGKASTELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTISUN SPRINGKASTELEN, openstaande posities, locatie van ARTISUN SPRINGKASTELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTISUN SPRINGKASTELEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTISUN SPRINGKASTELEN, company assigned to the tax number BE05164916992. The company ARTISUN SPRINGKASTELEN is located at the address: Tongersesteenweg 28A; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Party supplies - Rental. List of products are Fair attractions - Sale & hiring.
The main activity of ARTISUN SPRINGKASTELEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTISUN SPRINGKASTELEN is not available. You also can look at reviews of ARTISUN SPRINGKASTELEN, open positions, location of ARTISUN SPRINGKASTELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTISUN SPRINGKASTELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTISUN SPRINGKASTELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTISUN SPRINGKASTELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTISUN SPRINGKASTELEN, employees, financial statistics.