ROGER-GEORGES ELIAS

Contactgegevens ROGER-GEORGES ELIAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER-GEORGES ELIAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER-GEORGES ELIAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARCEL HUBERT 8; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81512147 (+32-81512147) 81512147 (+32-81512147)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER-GEORGES ELIAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER-GEORGES ELIAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER-GEORGES ELIAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER-GEORGES ELIAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER-GEORGES ELIAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER-GEORGES ELIAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER-GEORGES ELIAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER-GEORGES ELIAS
Products information ROGER-GEORGES ELIAS

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ROGER-GEORGES ELIAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER-GEORGES ELIAS
(Get full report from official database of BE for ROGER-GEORGES ELIAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER-GEORGES ELIAS
Addition kinds of activities for ROGER-GEORGES ELIAS

01790000. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij ROGER-GEORGES ELIAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER-GEORGES ELIAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER-GEORGES ELIAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER-GEORGES ELIAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van ROGER-GEORGES ELIAS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER-GEORGES ELIAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER-GEORGES ELIAS. Laat een reactie achter voor ROGER-GEORGES ELIAS. ROGER-GEORGES ELIAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER-GEORGES ELIAS. Leave a respond for ROGER-GEORGES ELIAS. ROGER-GEORGES ELIAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER-GEORGES ELIAS op de google maps. Adres en contacten ROGER-GEORGES ELIAS
Location of ROGER-GEORGES ELIAS on the google maps. Address and contacts of ROGER-GEORGES ELIAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER-GEORGES ELIAS ROGER-GEORGES ELIAS: Logo Schelde-Dender VZW | OPTIQUE LEDOUX | L.C.A. SA | CHRISTOPHE GOSSET | SOCI?T? DE PR?TS EMILE CARLIER

Other related companies as ROGER-GEORGES ELIAS: Logo Schelde-Dender VZW | OPTIQUE LEDOUX | L.C.A. SA | CHRISTOPHE GOSSET | SOCI?T? DE PR?TS EMILE CARLIER

ROGER-GEORGES ELIAS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER-GEORGES ELIAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf ROGER-GEORGES ELIAS bevindt zich op het adres: RUE MARCEL HUBERT 8; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ROGER-GEORGES ELIAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER-GEORGES ELIAS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER-GEORGES ELIAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER-GEORGES ELIAS, openstaande posities, locatie van ROGER-GEORGES ELIAS op de kaart.

ROGER-GEORGES ELIAS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER-GEORGES ELIAS, company assigned to the tax number BE02460906982. The company ROGER-GEORGES ELIAS is located at the address: RUE MARCEL HUBERT 8; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ROGER-GEORGES ELIAS were not found.
The main activity of ROGER-GEORGES ELIAS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER-GEORGES ELIAS is not available. You also can look at reviews of ROGER-GEORGES ELIAS, open positions, location of ROGER-GEORGES ELIAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER-GEORGES ELIAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER-GEORGES ELIAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER-GEORGES ELIAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER-GEORGES ELIAS, employees, financial statistics.