A&A HORECABEL sprl-bvba

Particuliere bedrijvencommunicatie • A&A HORECABEL sprl-bvba
Private companiesCommunications • A&A HORECABEL sprl-bvba

Contactgegevens A&A HORECABEL sprl-bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&A HORECABEL sprl-bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&A HORECABEL sprl-bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Rouppe 4; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 19 00; 02 513 68 59 (+32-02 513 19 00; 02 513 68 59) 02 513 19 00; 02 513 68 59 (+32-02 513 19 00; 02 513 68 59)

Fax (fax): 02 513 68 51 (+32-02 513 68 51) 02 513 68 51 (+32-02 513 68 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&A HORECABEL sprl-bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&A HORECABEL sprl-bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&A HORECABEL sprl-bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&A HORECABEL sprl-bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&A HORECABEL sprl-bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&A HORECABEL sprl-bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&A HORECABEL sprl-bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&A HORECABEL sprl-bvba
Products information A&A HORECABEL sprl-bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07343505859
Ondernemingsnummer: 3714447021
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Refrigeration equipment - Industrial & commercial

Product categorie (product category): Party supplies - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&A HORECABEL sprl-bvba
(Get full report from official database of BE for A&A HORECABEL sprl-bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&A HORECABEL sprl-bvba
Addition kinds of activities for A&A HORECABEL sprl-bvba

32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
36130303. Zekeringbevestigingen, elektrische stroom | Fuse mountings, electric power
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
51999924. Pruiken | Wigs
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij A&A HORECABEL sprl-bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&A HORECABEL sprl-bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&A HORECABEL sprl-bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&A HORECABEL sprl-bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van A&A HORECABEL sprl-bvba in sociale netwerken
Look for responds of A&A HORECABEL sprl-bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&A HORECABEL sprl-bvba. Laat een reactie achter voor A&A HORECABEL sprl-bvba. A&A HORECABEL sprl-bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&A HORECABEL sprl-bvba. Leave a respond for A&A HORECABEL sprl-bvba. A&A HORECABEL sprl-bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&A HORECABEL sprl-bvba op de google maps. Adres en contacten A&A HORECABEL sprl-bvba
Location of A&A HORECABEL sprl-bvba on the google maps. Address and contacts of A&A HORECABEL sprl-bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come A&A HORECABEL sprl-bvba A&A HORECABEL sprl-bvba: FORTIS | Cuyx Marc | H.v.A. | Prov茅 Marie-Paule | Altair

Other related companies as A&A HORECABEL sprl-bvba: FORTIS | Cuyx Marc | H.v.A. | Prov茅 Marie-Paule | Altair

A&A HORECABEL sprl-bvba is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A&A HORECABEL sprl-bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07343505859. Het bedrijf A&A HORECABEL sprl-bvba bevindt zich op het adres: Place Rouppe 4; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Party supplies - Rental. Lijst met producten zijn Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
De hoofdactiviteit van A&A HORECABEL sprl-bvba is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&A HORECABEL sprl-bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&A HORECABEL sprl-bvba, openstaande posities, locatie van A&A HORECABEL sprl-bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A&A HORECABEL sprl-bvba is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A&A HORECABEL sprl-bvba, company assigned to the tax number BE07343505859. The company A&A HORECABEL sprl-bvba is located at the address: Place Rouppe 4; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Party supplies - Rental. List of products are Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
The main activity of A&A HORECABEL sprl-bvba is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A&A HORECABEL sprl-bvba is not available. You also can look at reviews of A&A HORECABEL sprl-bvba, open positions, location of A&A HORECABEL sprl-bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&A HORECABEL sprl-bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&A HORECABEL sprl-bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&A HORECABEL sprl-bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&A HORECABEL sprl-bvba, employees, financial statistics.