'T Evershof voorheen St-Elooi

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • 'T Evershof voorheen St-Elooi
Private companiesChemicals and Allied Products • 'T Evershof voorheen St-Elooi

Contactgegevens 'T Evershof voorheen St-Elooi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T Evershof voorheen St-Elooi: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T Evershof voorheen St-Elooi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenbrugsestraat 30; 8210; Zedelgem (Loppem), België

Telefoon (phone): 050 82 27 81 (+32-050 82 27 81) 050 82 27 81 (+32-050 82 27 81)

Fax (fax): 050 82 36 88 (+32-050 82 36 88) 050 82 36 88 (+32-050 82 36 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T Evershof voorheen St-Elooi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T Evershof voorheen St-Elooi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T Evershof voorheen St-Elooi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T Evershof voorheen St-Elooi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T Evershof voorheen St-Elooi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T Evershof voorheen St-Elooi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T Evershof voorheen St-Elooi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T Evershof voorheen St-Elooi
Products information 'T Evershof voorheen St-Elooi

BTW identificatienummer (tax): BE09536651611
Ondernemingsnummer: 8870605468
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in 'T Evershof voorheen St-Elooi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Party supplies - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T Evershof voorheen St-Elooi
(Get full report from official database of BE for 'T Evershof voorheen St-Elooi)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T Evershof voorheen St-Elooi
Addition kinds of activities for 'T Evershof voorheen St-Elooi

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
799302. Spelmachines | Game machines
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
50529903. Zwavel | Sulfur

Werken bij 'T Evershof voorheen St-Elooi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T Evershof voorheen St-Elooi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T Evershof voorheen St-Elooi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T Evershof voorheen St-Elooi. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van 'T Evershof voorheen St-Elooi in sociale netwerken
Look for responds of 'T Evershof voorheen St-Elooi in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T Evershof voorheen St-Elooi. Laat een reactie achter voor 'T Evershof voorheen St-Elooi. 'T Evershof voorheen St-Elooi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T Evershof voorheen St-Elooi. Leave a respond for 'T Evershof voorheen St-Elooi. 'T Evershof voorheen St-Elooi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T Evershof voorheen St-Elooi op de google maps. Adres en contacten 'T Evershof voorheen St-Elooi
Location of 'T Evershof voorheen St-Elooi on the google maps. Address and contacts of 'T Evershof voorheen St-Elooi

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T Evershof voorheen St-Elooi 'T Evershof voorheen St-Elooi: Hagewinde (de) | HOME JOURS PAISIBLES | E.C.C.S. | ME GUSTA | AVO INTERNATIONAL

Other related companies as 'T Evershof voorheen St-Elooi: Hagewinde (de) | HOME JOURS PAISIBLES | E.C.C.S. | ME GUSTA | AVO INTERNATIONAL

'T Evershof voorheen St-Elooi is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T Evershof voorheen St-Elooi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09536651611. Het bedrijf 'T Evershof voorheen St-Elooi bevindt zich op het adres: Steenbrugsestraat 30; 8210; Zedelgem (Loppem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 520,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Party supplies - Rental. Producten gemaakt in 'T Evershof voorheen St-Elooi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T Evershof voorheen St-Elooi is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T Evershof voorheen St-Elooi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T Evershof voorheen St-Elooi, openstaande posities, locatie van 'T Evershof voorheen St-Elooi op de kaart.

'T Evershof voorheen St-Elooi is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T Evershof voorheen St-Elooi, company assigned to the tax number BE09536651611. The company 'T Evershof voorheen St-Elooi is located at the address: Steenbrugsestraat 30; 8210; Zedelgem (Loppem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 520,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Party supplies - Rental. Products created in 'T Evershof voorheen St-Elooi were not found.
The main activity of 'T Evershof voorheen St-Elooi is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T Evershof voorheen St-Elooi is not available. You also can look at reviews of 'T Evershof voorheen St-Elooi, open positions, location of 'T Evershof voorheen St-Elooi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T Evershof voorheen St-Elooi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T Evershof voorheen St-Elooi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T Evershof voorheen St-Elooi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T Evershof voorheen St-Elooi, employees, financial statistics.