Pastorie (De)

Contactgegevens Pastorie (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pastorie (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pastorie (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plaats 2; 2460; Kasterlee (Lichtaart), België

Telefoon (phone): 014 55 77 86 (+32-014 55 77 86) 014 55 77 86 (+32-014 55 77 86)

Fax (fax): 014 55 77 94 (+32-014 55 77 94) 014 55 77 94 (+32-014 55 77 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pastorie (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pastorie (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pastorie (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pastorie (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pastorie (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pastorie (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pastorie (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pastorie (De)
Products information Pastorie (De)

BTW identificatienummer (tax): BE01430114746
Ondernemingsnummer: 2852569580
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Restaurants

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pastorie (De)
(Get full report from official database of BE for Pastorie (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pastorie (De)
Addition kinds of activities for Pastorie (De)

20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
39999926. Schilderinstrumenten | Painting instrument dials
50729909. Washers (hardware) | Washers (hardware)
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural

Werken bij Pastorie (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pastorie (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pastorie (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pastorie (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Pastorie (De) in sociale netwerken
Look for responds of Pastorie (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pastorie (De). Laat een reactie achter voor Pastorie (De). Pastorie (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pastorie (De). Leave a respond for Pastorie (De). Pastorie (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pastorie (De) op de google maps. Adres en contacten Pastorie (De)
Location of Pastorie (De) on the google maps. Address and contacts of Pastorie (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pastorie (De) Pastorie (De): COIFFURE ART-TIF | TRESCO ENGINEERING | Cannoot H | Galle N | THERESE MATTHYS

Other related companies as Pastorie (De): COIFFURE ART-TIF | TRESCO ENGINEERING | Cannoot H | Galle N | THERESE MATTHYS

Pastorie (De) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pastorie (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01430114746. Het bedrijf Pastorie (De) bevindt zich op het adres: Plaats 2; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Pastorie (De) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pastorie (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pastorie (De), openstaande posities, locatie van Pastorie (De) op de kaart.

Pastorie (De) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pastorie (De), company assigned to the tax number BE01430114746. The company Pastorie (De) is located at the address: Plaats 2; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Party planning. List of products are Restaurants.
The main activity of Pastorie (De) is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pastorie (De) is not available. You also can look at reviews of Pastorie (De), open positions, location of Pastorie (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pastorie (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pastorie (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pastorie (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pastorie (De), employees, financial statistics.