Misselyn C

Contactgegevens Misselyn C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Misselyn C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Misselyn C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 6; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 440 37 39 (+32-03 440 37 39) 03 440 37 39 (+32-03 440 37 39)

Fax (fax): 03 440 37 39 (+32-03 440 37 39) 03 440 37 39 (+32-03 440 37 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Misselyn C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Misselyn C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Misselyn C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Misselyn C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Misselyn C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Misselyn C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Misselyn C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Misselyn C
Products information Misselyn C

BTW identificatienummer (tax): BE05682647705
Ondernemingsnummer: 7741210937
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Caterers

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Misselyn C
(Get full report from official database of BE for Misselyn C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Misselyn C
Addition kinds of activities for Misselyn C

495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
38269900. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
59991802. bassinets | Bassinets
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij Misselyn C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Misselyn C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Misselyn C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Misselyn C. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Misselyn C in sociale netwerken
Look for responds of Misselyn C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Misselyn C. Laat een reactie achter voor Misselyn C. Misselyn C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Misselyn C. Leave a respond for Misselyn C. Misselyn C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Misselyn C op de google maps. Adres en contacten Misselyn C
Location of Misselyn C on the google maps. Address and contacts of Misselyn C

Andere gerelateerde bedrijven als come Misselyn C Misselyn C: Albo | R. DARING CLUB GRACE | URSMAAR GISTELINCK | Fabory Centre Antwerpen | EMDE-MEYSMANS

Other related companies as Misselyn C: Albo | R. DARING CLUB GRACE | URSMAAR GISTELINCK | Fabory Centre Antwerpen | EMDE-MEYSMANS

Misselyn C is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Misselyn C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05682647705. Het bedrijf Misselyn C bevindt zich op het adres: Molenstraat 6; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Caterers.
De hoofdactiviteit van Misselyn C is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Misselyn C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Misselyn C, openstaande posities, locatie van Misselyn C op de kaart.

Misselyn C is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Misselyn C, company assigned to the tax number BE05682647705. The company Misselyn C is located at the address: Molenstraat 6; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Party planning. List of products are Caterers.
The main activity of Misselyn C is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Misselyn C is not available. You also can look at reviews of Misselyn C, open positions, location of Misselyn C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Misselyn C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Misselyn C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Misselyn C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Misselyn C, employees, financial statistics.