L'ASSIETTE GOURMANDE SA

Contactgegevens L'ASSIETTE GOURMANDE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ASSIETTE GOURMANDE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ASSIETTE GOURMANDE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Glands 19; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 346 10 18 (+32-02 346 10 18) 02 346 10 18 (+32-02 346 10 18)

Fax (fax): 02 346 14 70 (+32-02 346 14 70) 02 346 14 70 (+32-02 346 14 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ASSIETTE GOURMANDE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ASSIETTE GOURMANDE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ASSIETTE GOURMANDE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ASSIETTE GOURMANDE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ASSIETTE GOURMANDE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ASSIETTE GOURMANDE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ASSIETTE GOURMANDE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ASSIETTE GOURMANDE SA
Products information L'ASSIETTE GOURMANDE SA

BTW identificatienummer (tax): BE02104125976
Ondernemingsnummer: 2443328857
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Caterers; Tableware - Rental

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ASSIETTE GOURMANDE SA
(Get full report from official database of BE for L'ASSIETTE GOURMANDE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ASSIETTE GOURMANDE SA
Addition kinds of activities for L'ASSIETTE GOURMANDE SA

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
513900. Schoeisel | Footwear
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
39999943. Window squegees | Window squegees
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)

Werken bij L'ASSIETTE GOURMANDE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ASSIETTE GOURMANDE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ASSIETTE GOURMANDE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ASSIETTE GOURMANDE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van L'ASSIETTE GOURMANDE SA in sociale netwerken
Look for responds of L'ASSIETTE GOURMANDE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ASSIETTE GOURMANDE SA. Laat een reactie achter voor L'ASSIETTE GOURMANDE SA. L'ASSIETTE GOURMANDE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ASSIETTE GOURMANDE SA. Leave a respond for L'ASSIETTE GOURMANDE SA. L'ASSIETTE GOURMANDE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ASSIETTE GOURMANDE SA op de google maps. Adres en contacten L'ASSIETTE GOURMANDE SA
Location of L'ASSIETTE GOURMANDE SA on the google maps. Address and contacts of L'ASSIETTE GOURMANDE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ASSIETTE GOURMANDE SA L'ASSIETTE GOURMANDE SA: PROMINAS | ELEKTRO LE COMTE | Graitec Benelux SPRL | General Customer Services | NATURAL BEAUTY

Other related companies as L'ASSIETTE GOURMANDE SA: PROMINAS | ELEKTRO LE COMTE | Graitec Benelux SPRL | General Customer Services | NATURAL BEAUTY

L'ASSIETTE GOURMANDE SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ASSIETTE GOURMANDE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104125976. Het bedrijf L'ASSIETTE GOURMANDE SA bevindt zich op het adres: Rue des Glands 19; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Caterers; Tableware - Rental.
De hoofdactiviteit van L'ASSIETTE GOURMANDE SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ASSIETTE GOURMANDE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ASSIETTE GOURMANDE SA, openstaande posities, locatie van L'ASSIETTE GOURMANDE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'ASSIETTE GOURMANDE SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ASSIETTE GOURMANDE SA, company assigned to the tax number BE02104125976. The company L'ASSIETTE GOURMANDE SA is located at the address: Rue des Glands 19; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Party planning. List of products are Caterers; Tableware - Rental.
The main activity of L'ASSIETTE GOURMANDE SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ASSIETTE GOURMANDE SA is not available. You also can look at reviews of L'ASSIETTE GOURMANDE SA, open positions, location of L'ASSIETTE GOURMANDE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ASSIETTE GOURMANDE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ASSIETTE GOURMANDE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ASSIETTE GOURMANDE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ASSIETTE GOURMANDE SA, employees, financial statistics.