VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL

Contactgegevens VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMPENLAAN 25; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33538969 (+32-33538969) 33538969 (+32-33538969)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL
Products information VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL
(Get full report from official database of BE for VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL
Addition kinds of activities for VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL

13899909. Opzetten en opslaan van zoutwater, olie en gasveld | Impounding and storing salt water, oil and gas field
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
51399904. Schoenen | Shoes
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

    Regio: REKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

Zoek naar antwoorden van VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. Laat een reactie achter voor VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. Leave a respond for VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL. VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL op de google maps. Adres en contacten VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL
Location of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL on the google maps. Address and contacts of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: PWA LINKEBEEK | DEMAEGHT G. | Ramakers Theo BVBA | PRO CAR DESIGN | Roy Davison

Other related companies as VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL: PWA LINKEBEEK | DEMAEGHT G. | Ramakers Theo BVBA | PRO CAR DESIGN | Roy Davison

VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL bevindt zich op het adres: KEMPENLAAN 25; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Producten gemaakt in VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, openstaande posities, locatie van VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL op de kaart.

VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, company assigned to the tax number BE03700714111. The company VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is located at the address: KEMPENLAAN 25; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Products created in VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL were not found.
The main activity of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL is not available. You also can look at reviews of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, open positions, location of VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER AUWERA´S BOMENWINKEL, employees, financial statistics.